Parcare în bătaie de joc, în Ploieşti. Încă o confirmare că „şoferul de BMW” nu e doar un mit

Parcare în bătaie de joc, în Ploieşti. Încă o confirmare că „şoferul de BMW” nu e doar un mit

Nu stim ce scuza ar mai putea inventa soferii de BMW in astfel de cazuri, dar cu siguranta au ei o explicatie.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Ne-am obisnuit ca de fiecare data cand se aduce in atentia publica un comportament necivilizat al participantilor la trafic din Ploiesti sa apara zeci de „avocati” ai tupeului, nesimtirii si prostiei. Din fericire, glumele de autobaza ale aparatorilor, insinuarile lor si proasta crestere nu intereseaza pe nimeni, iar atitudinea lor nu face decat sa creasca si mai mult lehamitea omului civilizat fata de specimenele cu la fel de multi neuroni cat numarul de roti al masinii.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

In imaginea surprinsa de o tanara din Ploiesti si postata pe grupul Info Trafic Prahova avem un castigator la etapa locala de prostie si nesimtire. Un BMW parcat astfel incat sa incurce pe cat mai multi soferi cu probleme locomotorii cu putinta. Probabil ca intentia specimenului a fost chiar de a ajunge vedeta pe internet, unde stie ca are destui adepti care sa-i scuze gestul.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Din pacate, oamenii civilizati si cei ramasi in urma din toate punctele de vedere convietuiesc intr-un mod cu totul nefiresc. In tarile normale, segregarea e mult mai evidenta, iar specimenele ca cel din imagine nu sunt acceptate in mijlocul societatii civilizate, ci sunt impinse catre periferii, acolo unde isi traiesc propria mizerie, in incultura si lipsa de caracter.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191