Parfumul preferat al lui Kate Middleton. Costă extrem de puțin și orice femeie și-l poate permite

Parfumul preferat al lui Kate Middleton. Costă extrem de puțin și orice femeie și-l poate permite

Kate Middleton (41 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai admirate femei din istoria Casei Regale a Marii Britanii. Așa că nu e de mirare că mulți fani își doresc să știe de unde se îmbracă și chiar de unde își cumpără parfumul. Soția prințului William preferă mirosurile florale.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Multe femei care o admiră pe Prințesa de Wales își doresc să folosească același parfum pe care îl poartă ea. Partea bună este că nu costă prea mult, față de alte parfumuri de lux purtate de vedete, care ajung și la zeci de mii de lei.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ducesa de Cambridge adoră mirosurile florale, iar parfumurile ei preferate denotă acest lucru. London Orange Blossom Cologne, de la firma Jo Malone, care costă aproximativ 314 lei (versiunea de 30 de mililitri), este unul dintre produsele pe care le utilizează frecvent Kate Middleton, dar nu este preferatul ei. Nu este surprinzător, însă, faptul că ea iubește acest produs, având în vedere pasiunea ei pentru grădinărit și natură.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

White Gardenia Petals de la Illuminum London, un parfum de nișă, feminin, floral, cu note de citrice și nuanțe calde de lemn, este, de fapt, preferatul lui Kate Middleton. Prințesa a dezvăluit că l-a folosit în ziua nunții sale cu moștenitorul tronului britanic, iar la acea vreme, vânzările acestui parfum au explodat, pitrivit site-ului

Dacă înainte parfumul era accesibil oricui, astăzi este considerat o raritate. În consecință, este mai greu de găsit, dar nu imposibil.

El costă în jur de 572 de lei românești. Mirosul proaspăt de citrice, combinat cu bergamotă și crin, unt de iasomie, ylang ylang și gardenie și note calde lemnoase – este iubit de multe persoane.

Desigur, nu o veți întâlni pe Kate Middleton purtând Orange Blossom sau White Gardenia Petals la evenimentele regale oficiale. Asta pentru că protocolul spune că membrii regali nu ar trebui să poarte parfum, din respect pentru cei cu care se întâlnesc. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191