Pastele, orezul și cartofii, alimente care pot fi incluse în diete, fără a îngrășa. Ce trebuie să faci înainte de a le consuma

Pastele, orezul și cartofii, alimente care pot fi incluse în diete, fără a îngrășa. Ce trebuie să faci înainte de a le consuma

Probabil că de cele mai multe ori ai auzit că nu este indicat să consumi paste, orez sau cartofi dacă urmezi o dietă. Studiile arată că nu trebuie să eliminăm aceste alimente din viața noastră complet, ci este nevoie de puțină atenție cu ce sunt combinate și în ce cantitate sunt combinate.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Pastele, orezul și cartofii s-au numărat mereu printre alimentele despre care se spune că este bine să le eviți, dacă vrei să slăbești. Potrivit cercetărilor, pot fi consumate fără probleme, doar că este bine să fii atent cu ce produse sunt consumate și când.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cum pot fi consumate pastele, orezul și cartofii, astfel încât să nu aducă kilograme în plus

Atunci când sunt combinate cu mai multe tipuri de brânză sau este adăugată o cantitate prea mare de ulei, pastele, orezul și cartofii nu vor face altceva decât la a împiedica să slăbești. Cu toate acestea, studiile arată că pastele au un indice glicemic relativ mic.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Acest lucru înseamnă că nu vei lua prea multe kilograme dacă consumi unul dintre cele trei alimente. Comparația a fost făcută între paste și ovăz, în contextul în care la modă este acel terci cu ovăz, alături de fructe sau toppinguri.

Concluziile la care au ajuns cercetătorii

O altă concluzie la care au ajuns cercetătorii este că pastele pot ajuta la procesul de slăbire, dar numai dacă sunt lăsate la răcit, asta pentru că glicemia nu crește atât de mult pe cât s-ar întâmpla dacă pastele sunt consumate imediat după ce au fost gătite.

Studiile mai arată că există o diferență între cum este amidonul după ce pastele au fost gătite și după ce au fost lăsate la răcit. În primul caz, amidonul se hidratează, dar după ce este răcit, se comportă ca fibrele, ceea ce înseamnă că nu mai îngrașă atât de mult. Cercetătorii spun că aceste lucruri se aplică și în cazul orezului sau al cartofilor, prin urmare, pot fi consumați fără probleme dacă alimentele sunt lăsate la răcit.

Studiile mai arată că este mai bine să consumi pastele după ce reîncălzești, asta pentru că amidonul le va comporta la fel ca fibrele. Un alt lucru care poate fi util în diete constă în adăugarea uleiului de cocos atunci când fierbi orezul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191