Păţania unui tânăr din Cluj după ce şi-a cumpărat o maşină second hand cu 30.000 de euro. Ce a aflat la înmatriculare

Păţania unui tânăr din Cluj după ce şi-a cumpărat o maşină second hand cu 30.000 de euro. Ce a aflat la înmatriculare

Proprietar: Peste acest număr de indentificare care este poansonat original, avea o plăcuţă cu un alt număr de identificare poansonat ce corespundea cu nişte documente falsificate din Germania. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Istoricul maşinii poate fi verificat la RAR

Proprietarul acestei maşini a aflat abia la înmatriculare că a dat aproape euro pe un autoturism furat din străinătate. Din această săptămână, oricine vrea să cumpere o maşină second hand o poate verifica la Registrul Auto Român din Cluj astfel încât să nu mai cadă în plasa samsarilor.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Marius POP sef RAR CLUJ: Inclusiv măsurători ale punctelor de caroserie pentru a verifica calitatea reparaţiilor dacă aceste vehicule au fost avariate. Putem să depistăm şi unele reparaţii care nu au fost conforme, dacă au fost revopsite.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Sunt baze de date ale autorităţilor la care service-urile private nu au acces. În plus, aşa se poate afla şi dacă o maşină a fost lovită. Până acum, serviciul era disponibil doar la Registrul Auto din Capitală. 

Reporter: De unde sunteţi sigur că maşina n-a avut avarii acunse?

Bărbat: Doar vizual, doar prin verificări. Nu ştim, eventual la un service. La risc, nu pe încredere. Dacă avem noroc este bine, dacă 

Preţurile maşinilor second-hand au crescut anul acesta

În ultima perioadă, maşinile second hand sunt tot mai căutate, pentru că livrarea unui autoturism nou depăşeşte chiar şi un an. Este motivul care a dus şi la creşterea preţurilor pentru maşinile rulate.

Alex Prunean, reporter Observator: Preţul mediu de cumpărare al unei maşini la mână a doua a ajuns în acest an la euro, cu 17% mai mare decât anul trecut. Şi nu pentru că oamenii aleg modele mai noi, deci mai scumpe, ci din cauza creşterii preţurilor pricinuită de oferta tot mai mică în comparaţie cu cererea mare.  

O verificare simplă la RAR costă 250 de lei, în timp ce un pachet complet de identificare ce scoate la iveală kilometrajul dat înapoi sau avariile ascunse se ridică la aproape 370 de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191