Patriarhul Daniel, nefericit din cauza unor probleme de 300.000 de euro / Se leapădă de mănăstirea înglodată în datorii

Patriarhul Daniel, nefericit din cauza unor probleme de 300.000 de euro / Se leapădă de mănăstirea înglodată în datorii

Preafericirea Patriarhului Daniel este umbrită de un subaltern care a ridicat o mănăstire pe datorie și i-a tras țeapă constructorului, așa că, pentru a evita plata sumei de de euro, șeful BOR a decis să bage în faliment lăcașul de cult.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Recent, mai-marele Patriarhiei Române a cerut falimentul Mănăstirii Codru din Tulcea, alături de Episcopia Tulcea și o firmă de construcții care a obținut executarea silită pentru o datorie de de euro și penalități de de euro.Firma a obținut executarea silită a mănăstirii după ce a demonstrat în instanță că Biserica Ortodoxă Română nu i-a plătit niciun leu pentru clădirile ridicate în urmă cu zece ani și că din cauza problemelor create de BOR a ajuns în pragul falimentului.Alături de Mănăstirea Codru au fost obligați să plătească datoria de și superiorii starețului, respectiv instituțiile conduse de episcopul din Tulcea și de Patriarhul Daniel.Patriarhia Română a susținut că n-are nicio treabă cu mănăstirea clădită pe baza unei escrocherii, așa că, pentru a nu scoate bani din buzunar, s-a declarat victimă colaterală și a cerut falimentul societății care administrează lăcașul de cult. Pe de altă parte, reprezentanții mănăstirii au contestat executarea silită, susținând că respectivele clădiri au fost sfințite, așa că nu intră sub incidența legilor pământești.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191