Patru județe au intrat la ora 12.00 sub cod roșu de vreme severă. Va ploua într-o zi cât pentru o lună

Patru județe au intrat la ora 12.00 sub cod roșu de vreme severă. Va ploua într-o zi cât pentru o lună

Astăzi, la ora , Mehedinți, Caraș-Severin și zona de munte a județelor Gorj și Hunedoara intră sub avertizare cod roșu de ploi torențiale și abundente, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat vor depăși 80 l/mp. Potrivit specialiștilor ANM, va ploua într-o zi cât pentru o lună.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Avertizarea este valabilă până sâmbătă, la ora

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

image

Patru județe intră de la ora sub cod roșu de vreme severă. Va ploua într-o zi cât pentru o lună

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vreme severă în jumătate de țară până sâmbătă la prânz

Cod portocaliu:

Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 10 – 17 iunie, ora 12

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă.

În jumătatea de vest a Olteniei, sudul Banatului, zona Carpaților Occidentali,nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali vor fi averse torențiale,descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste 50 l/mp.

Cod galben:

Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 10 – 17 iunie, ora 12

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Crișana,nordul Banatului, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Moldovei și estul Olteniei. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de l/mp și izolat de peste l/mp.

Meteorologii precizează că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pentru scurte intervale de timp și în restul teritoriului. Vremea va fi în general instabilă și în zilele următoare.

Vreme caldă în București

Vremea va fi caldă, iar în cursul nopții de vineri spre sâmbătă sunt posibile ploi de scurtă durată în Capitală, potrivit prognozei speciale emise de ANM.

Până sâmbătă la ora , vremea în București va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și în cursul nopții când vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă de 15-17 grade Celsius.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191