Patru posturi TV românești dispar din grilă! CNA le-a retras licența. Ce alte canale de televiziune sunt în pericol

Patru posturi TV românești dispar din grilă! CNA le-a retras licența. Ce alte canale de televiziune sunt în pericol

Se spune că fiecare dintre noi avem planuri precise și ambițioase, apoi ne lovim de realitate iar totul se schimbă. Ei bine, nicăieri aceste vorbe nu sunt mai adevărate decât în lumea afacerilor, unde profitul și interesul consumatorului dictează totul. Din păcate, se pare că mai multe posturi de televiziune românești vor avea licența retrasă de către cei de la CNA.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Poate că am mai auzit oameni spunându-ne că fiecare dintre noi avem planuri precise și ambițioase, însă, atunci când ne lovim de realitate, totul se schimbă. Ei bine, nicăieri aceste vorbe nu sunt mai adevărate decât în lumea afacerilor, unde profitul și interesul consumatorului dictează totul.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Din păcate, la mijloc sunt prinse unele proiecte ce par foarte interesante și bine-venite pe piață, însă, acum, acestea vor fi amânate. Se pare că mai multe posturi de televiziune românești vor avea licența retrasă de către cei de la CNA, potrivit informațiilor oferite de către cei de la

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Mai precis, ar fi vorba despre 4 posturi de televiziune, Prima Show, Prima Wild, Prima Shop 24 și Prima Tradițional Music. Acestea fac parte dintr-un proiect de anvergură al celor de la Clever Business Transilvania, care vor să lanseze 8 televiziuni. Din păcate, socoteala de acasă se pare că nu s-a potrivit cu cea de la piață, iar compania are nevoie de mai mult timp pentru a pune pe picioare acest proiect.

Cu toate acestea, cei de la Clever Business Transilvania nu se dau bătuți, iar compania dorește să își ajusteze planul de afaceri pentru noi proiecte în viitor. De asemenea, ei au mai cerut și prelungirea termenelor pentru intrare în emisie pentru alte 2 posturi de televiziune, Prima History și Prima Food&Travel.

Astfel, se pare că termenul pentru ca aceste 2 televiziuni să poată intra în emisie este de până la data de martie 2024. Dacă până atunci cele 2 posturi nu sunt funcționale, CNA va trebuie să le retragă licența.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191