Paula Chirilă regretă că nu a putut să-l ajute mai mult pe Stephan Pelger! Vedeta, șocată de moartea lui fulgerătoare: ”Mă învinovățesc că poate aș fi putut face ceva”

Paula Chirilă regretă că nu a putut să-l ajute mai mult pe Stephan Pelger! Vedeta, șocată de moartea lui fulgerătoare: ”Mă învinovățesc că poate aș fi putut face ceva”

Paula Chirilă e șocată după aflarea veștii că Stephan Pelger a murit! Cei doi s-au întâlnit în platoul emisiunii Xtra Night Show de multe ori, erau prieteni și discutat mult atunci când se vedeau. Vedeta susține că se simte într-o oarecare măsură vinovată pentru că a putut să-l ajute mai mult pe creator în problemele pe care le avea.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Paula Chirilă l-a cunoscut în urmă cu mulți ani pe Stephan Pelger, iar de multe ori creatorul de modă era invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show pentru a vorbi despre viața sa, dar și despre cariera sa profesională. Cei doi se bucurau de fiecare întâlnire și povesteau minute în șir, însă astăzi Paula Chirilă susține că a fost șocată când a aflat ce s-a întâmplat și că prietenul ei a decis să recurgă la un gest necugetat.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Paula Chirilă e șocată de moartea lui Stephan Pelger. Se știau de ani de zile

Vedeta a declarat pentru că atunci când a aflat că Stephan Pelger are probleme cu depresia a încercat să-l ajute, să-l încurajeze să treacă peste acest moment dificil și e de părare că un zâmbet poate ascunde de multe ori o mare suferință.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Vedeta a aflat de vestea morții lui Stephan Pelger de pe Facebook, iar ulterior a început să caute știri despre ce s-a întâmplat. Paula Chirilă e șocată de felul violent în care creatorul de modă a decis să moară, el alegând să-și curme viața în propria sa locuință.

Paula Chirilă regretă că nu a putut să-l ajute mai mult

Paula Chirilă mai povestește că Stephan Pelger era un talent uriaș și avea o mulțime de realizări, însă e de părere că acesta nu se simțea atât de apreciat de cei din jur pentru tot ceea ce făcuse. Vedeta mai spune că și pandemia de coronavirus poate ar fi putut să-i adâncească și mai tare depresia pe care creatorul de modă o avea.

Prezentatoarea regretă și se învinvățește că, din postura de amică, nu a putut să-l ajute pe Stephan Pelger mai mult și să-l facă să treacă peste această suferință cu care se confrunta.

Vedeta mai afirmă că moartea lui Stephan Pelger ar putea fi luată ca o lecție dură de viață prin care oamenii să încerce să fie mai atenți și mai blânzi cu cei din jurul lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191