Pe cine a salvat vaccinul? Panică la nivel mondial după explozia de morți inexplicabile

Pe cine a salvat vaccinul? Panică la nivel mondial după explozia de morți inexplicabile

Morțile inexplicabile au început să intre în categoria deceselor excedentare, aproape în fiecare țară raportându-se creșteri alarmante ale acestora. În Marea Britanie, s-a constatat, oficial, că cel puțin 50 de persoane mor zilnic din cauze necunoscute, în ultimele 6 luni decesele excedentare ajungând la 30.000. CDC a mimat o deschidere a unei investigații asupra legăturii dintre vaccinul Covid și AVC-uri, miocardite și pericardite, dar a închis-o la mai puțin de 24 de ore.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

”Vaccinează-te ca să o salvezi pe bunica”, o frază care a condus întreaga campanie de vaccinare, cu o lipsă de logică atât de flagrantă, încât insulta orice neuron stingher. Bunica se putea salva singură, vaccinându-se, dar bunica, cel puțin în România, a fost mai deșteaptă și a refuzat să se vaccineze.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Acum, în lume, s-a declanșat nebunia. Epidemia de morți subite a obligat autoritățile diferitelor țări să recunoască evidența. O știre extrem de importantă a venit din Marea Britanie, unde autoritățile au anunțat cea mai mare cifră de mortalitate excedentară de până acum. În penultima săptămână din decembrie 16-23, în UK, mortalitatea excedentară a bătut toate recordurile, iar pe parcursul anului 2022, s-a raportat cea mai mare mortalitate excedentară din ultimii 50 de ani. Pe ultimele șase luni din 2022, s-au înregistrat 30.000 de decese excedentare, comparate cu perioada 2016-2019, conform Oficiului Național de Statistică din UK. Dintre acestea, 8.000 decese sunt Covid, iar 22.000 sunt non-Covid, care ne duc într-o medie de 848 de decese pe săptămână, excedentare și non-Covid. ”După anunțul acestor cifre, Colegiul Medicilor de Urgență a ieșit și a declarat că doar maxim 500 din cei 848 ar fi din cauza presiunii pe spitale, adică așa-zisele morți evitabile. Deci se recunosc 500, dar mai rămân 348 de morți excedentare, adică 50 de oameni mor în fiecare zi din cauze inexplicabile. La fel cum vedem, de fapt, în întreaga lume. Lisa Marie Presley a murit în 4 ore. A făcut infarct, au resuscitat-o, dar cred că era moartă de acasă, dar au dus-o la spital. Bineînțeles, vaccinată cu 3 doze, propagandistă a vaccinului, că în aprilie 2021 făcea teoria chibritului cum să ne salvăm bunica prin vaccinare. 54 de ani avea, o vârstă la care mai ai o pâine de mâncat până la game over”, ne-a declarat activistul civic Aurelian Popa.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Nu vor să investigheze

Față de Europa de Vest civilizată, la decese, spitalizări și infectări Covid, Africa tinde către zero, în condițiile în care procentul de africani vaccinați este mai mic de 6%. Deși, conform autorităților, ar fi trebuit să fie invers. Zilele trecute, sistemul de monitorizare a siguranței medicamentelor a alertat despre o posibilă legătură dintre vaccinul Covid Pfizer și accidentul vascular cerebral la persoanele de peste 65 de ani, astfel că CDC a anunțat declanșarea unei investigații. ”Prima investigație a CDC s-a terminat foarte repede. În prima zi au dat un comunicat în care spuneau că sunt suficiente cazuri de AVC și evenimente cardiovasculare post-vaccinare pentru a declanșa o investigație și, în mai puțin de 24 de ore, au închis investigația, susținând că nu există nicio legătură. Pe mine mă intereseză un studiu care să releve că nevaccinații care au făcut Covid nu au AVC-uri și miocardite și pericardite, deși proteina aia spike a umblat prin corpul lor, pe când vaccinații au aceste probleme, mai ales populația de gen masculin cu vârste până în 40-45 de ani”, ne-a mai precizat activistul civic Aurelian Popa.

În România, mortalitatea a scăzut sub nivelul lui 2019

În timp ce aproape toată țările vaccinate înregistrează o creștere ciudată a mortalității generale, în România, numărul de decese din noiembrie 2022 a scăzut sub nivelul pre-pandemic din aceeași lună a anului 2019. Ce spune acest aspect? Că nivelul real de vaccinare Covid din țara noastră a fost cu mult sub acel procent oficial de 42%. De anul trecut, campania de vaccinare s-a prăbușit, astfel că, în ultimele 10 luni, în România s-au mai vaccinat doar 24.615 persoane.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191