Pe cine a sunat Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, în timp ce era la Poliție. I-a spus că autoritățile nu au ce să îi facă

Pe cine a sunat Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, în timp ce era la Poliție. I-a spus că autoritățile nu au ce să îi facă

Vlad Pascu a ajuns, în ultimele zile, un personaj cunoscut de foarte mulți oameni, asta după accidentul grav pe care l-a provocat în stațiunea 2 Mai. Acum, au apărut noi detalii în cazul acestuia. Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție. El i-a spus că autoritățile nu au ce să îi facă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Au apărut informații noi despre ce s-a întâmplat în noaptea tragică în care şoferul drogat a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai. Așadar, în timp ce se afla la sediul Poliţiei, tânărul de 19 ani a dat un telefon şi i-ar fi spus celui cu care vorbea că Poliţia nu are ce să îi facă.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Pe cine a sunat Vlad Pascu în timp ce se afla la Poliție

Întreaga tragedie se pare că ar fi început la ora 00:40, în momentul în care un cetăţean a sunat la 112 şi a reclamat că o maşină meargea haotic pe stradă. Acela a fost momentul în care poliţistul de la Ordine Publică, detaşat de la Bucureşti, și a întrebat dacă să meargă să îl caute.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Ca răspuns, acestuia i s-a spus, de la dispecerul de la Poliţie, că nu, iar asta pentru că trebuia să stea pe blocadă, respectiv anumite puncte fixe în faţa unor cluburi.

În jurul orei , Vlad Pascu a fost găsit din întâmplare tras pe dreapta. Acesta deținea doar cartea de identitate la el, fiind în maşină cu alți doi tineri pe care îi cunoscuse în acea noapte, în Vama Veche, stațiune unde se afla în vacanță, de altfel.

În acest fel, șoferul le-a spus poliţiştilor că actele sunt la tatăl lui, care s-ar fi aflat în Constanţa. După ce agentul ar fi sunat la Dispecerat şi a cerut să îl verifice în baza de date pe şofer, dar şi maşina, lui i s-ar fi spus că totul este în regulă.

Tânărul în vârstă de 18 an i-a spus că autoritățile nu au ce să îi facă

După cele întâmplate până la ora 2:40, agentul a cerut un echipaj de la Rutieră astfel ca şoferul să fie testat. Din păcate i s-ar fi răspuns că nu e niciunul disponibil. Acetuia i s-a indicat, în cele din urmă, să îl ducă la sediul Poliţiei Vama Veche pentru că acolo se afla aparatul etilotest.

Totodată, polițiștii locali nu aveau voie să îl scoată din secţie pentru că altfel s-ar fi stricat, așa că agentul ar fi spus că nu are competenţă pentru a face testări, el fiind de la Ordine Publică. Mai apoi, la scurt timp, un alt agent, care se afla în zonă, a ajuns la Poliţia Vama Veche şi l-a testat pe şofer în curte.

Acela se pare că ar fi fost și momentul în care echipajul a cerut în Dispecerat să vină cei de la BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţîi Organizate) pentru drogurile găsite în maşină. În acest fel, aici, potrivit surselor citate de Antena 3 CNN, li s-a spus să sigileze drogurile într-un plic şi să le lase la mapă la Poliţia Mangalia şi să îşi continue treaba în punctele fixe din blocadă.

Mai mult, în timp ce se afla la Poliţia Vama Veche, Vlad Matei Pascu a dat un singur telefon unui prieten căruia i-ar fi spus să îl aştepte şi că Poliţia nu are ce să îi facă.

CITEȘTE ȘI: Ce spun persoanele care îl cunosc pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât doi tineri, despre el: ”Avea de toate în corp”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191