Pe lux și opulență by Denise Rifai! Prezentatoarea TV și-a scos noua bijuterie pe patru roți la plimbare! Așa se trăiește pe ”picior mare” / PAPARAZZI

Pe lux și opulență by Denise Rifai! Prezentatoarea TV și-a scos noua bijuterie pe patru roți la plimbare! Așa se trăiește pe ”picior mare” / PAPARAZZI

Denise Rifai știe să trăiască viața pe ”picior mare”! Prezentatoarea TV a făcut o achiziție de zile mari de peste de euro, iar acum a profitat de zilele cu soare să își scoată bijuteria pe patru roți la plimbare! Imbrăcată sexy și cu o geantă de lux în mână, Denise Rifai le-a dat clasă multor dive din București!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Face furori la televizor de fiecare dată când apare și se pare că și încasările sunt pe măsură! Denise Rifai își permite să își satisfacă orice moft, iar atunci când vine vorba de stil, trece testul cu brio!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Paparazzii au surprins-o făcând furori cu noua mașină de lux, pentru care a băgat adânc mâna în buzunar și a scos peste euro!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Denise Rifai și-a scos la plimbare achiziția de lux

Denise Rifai este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, iar dacă ne uităm la silueta ei, nu ne mirăm de ce. Prezentatoarea TV își ține viața privată departe curioși și se pare acest stil e viață este doar în beneficiul ei! Știe când să spună lucrurilor pe nume, iar fiecare controversă nu a rămas neclarificată.

Ei bine, dacă ne uităm la succesul financiar, lucrurile stau la fel de bine. Denise Rifai și-a achiziționat o mașină de lux, cu care a ieșit în oraș. Paparazzii au fost pe urmele ei și au filmat fiecare moment. Prezentatoarea s-a oprit să ia masa la un fast-food cunoscut, căci îi permite silueta, unde însă a avut parte de o surpriză neplăcută.

Nu mâncarea a fost problema, ci ”musafirul nepoftit” care a apărut la masa ei. O cerșetoare a încercat să o convingă să îi dea bani, însă a refuzat ferm, fiind chiar deranjată de gestul ei. Și-a continuat masa liniștită, iar mai apoi a vorbit cu tatăl ei, despre care se știe că are probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV a fost protagonista unui zvon mediatizat

Denise Rifai a ajuns în mijlocul unei idile romantice, la care nici ea nu se aștepta! S-a spus că prezentatoarea TV i-a căzut cu tronc lui Cătălin Cazacu, iar cei doi ar fi avut o relație. Mai mult, s-a spus că el i-a fost chiar infidel partenerei cu care avea atunci o relație. În cele din urmă, amândoi au reacționat și au negat orice ”aventură”, spunând că nimic din ceea ce s-a spus nu a fost adevărat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191