Pepe a cunoscut-o prima oară pe aleasa inimii lui, Yasmine Ody, în urmă cu 20 de ani! S-au fotografiat fără să știe că vor fi soț și soție / FOTO

Pepe a cunoscut-o prima oară pe aleasa inimii lui, Yasmine Ody, în urmă cu 20 de ani! S-au fotografiat fără să știe că vor fi soț și soție / FOTO

Fanii au rămas surprinși! Pepe a cunoscut-o prima oară pe aleasa inimii lui, Yasmine Ody, în urmă cu 20 de ani! Cei doi s-au fotografiat atunci, însă fără să știe că vor fi soț și soție ani mai târziu.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, și soția lui, Yasmine Ody, au împărtășit recent o poveste incredibilă! Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în urmă cu 20 de ani.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pepe și Yasmine Ode s-au întâlnit prima oară în urmă cu 20 de ani

La acea vreme, Pepe se bucura, de asemenea, de succes, ca și acum, iar Yasmine Ody, era doar o fana a lui. Diferența de vârstă dintre cei doi nu le-a oferit nicio indiciu cu privire la ce avea să le rezerve viitorul, însă, așa cum se spune, „iubirea nu ține seama de vârstă” Astăzi, după atâția ani, acea fotografie a devenit martorul unei povești de dragoste care a reunit două suflete pereche după mult timp.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cei doi s-au reîntâlnit ani mai târziu și au decis să înceapă o poveste de dragoste. Yasmine Ody a postat fotografia din trecut în secțiunea de InstaStory, iar fanii au rămas surprinși.

Ce origine are Yasmine Ody

Puțini fani știu, însă Yasmine Ody are origini arabe și un talent incontestabil. Femeia care l-a cucerit pe Pepe s-a impus în industria machiajului, reușind să creeze look-uri spectaculoase pentru celebrități autohtone și să-și construiască o carieră de succes.

Cu o pasiune aprinsă pentru arta machiajului, Yasmine Ody și-a pus amprenta asupra multor evenimente și spectacole de-a lungul carierei sale. Partenera lui Pepe a colaborat cu numeroase vedete din România.

Yasmine Ody a adus o bucurie nemaipomenită în viața lui Pepe, dându-i șansa de a deveni tată pentru a treia oară și aducând pe lume un băiețel minunat. Vestea venită despre sarcina lor i-a umplut de fericire, iar momentul nașterii micuțului a fost un adevărat apogeu al bucuriei pentru cei doi.

Pepe este mai fericit și împlinit ca niciodată de când a devenit tată de băiețel, fapt observat chiar și de fanii lui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191