Pepe a împlinit 44 de ani! Artistul a petrecut pe lux în Turcia, alături de familie: „Nu-mi mai doresc nimic în plus”

Pepe a împlinit 44 de ani! Artistul a petrecut pe lux în Turcia, alături de familie: „Nu-mi mai doresc nimic în plus”

Pepe a împlinit, pe 20 iulie, frumoasa vârstă de 44 de ani. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ca un latino lover care se respectă, artistul și-a dorit foarte mult o vacanță pentru sufletul său, așa că a ales unul dintre cele mai de lux resorturi din Turcia, Antalya, acolo unde a mers cu fetele lui, tânăra și frumoasa lui soție, Yasmine Pascu (28 de ani), dar și cu Rosa Alexandra Pascu (7 ani) și Maria Pascu (10 ani), cele două fete ale lui din căsătoria cu Raluca Pastramă. Bineînțeles că nu putea lipsi juniorul familiei, deliciul tuturor, Pepe JR, băiețelul de un an al lui Pepe care deja merge și gângurește de își topește părinții de drag.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Avea nevoie de relaxare

În vacanța din Turcia, îndrăgitul artist și-a dorit multă liniște pentru el și familia lui. S-a distrat pe cinste cu fetele mai mari la bălăceală, apoi i-a venit rândul celui mic, pe care tăticul lui l-a luat în apă și s-a jucat cu el ca nimeni altul, pentru că, se știe faptul că Pepe și-a dorit nespus un băiat, pe care îl iubește acum neprețuit.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Am ales să mi petrec ziua de naștere într-o vacanță în Turcia, alături de familia mea frumoasă! Sunt foarte fericit că am copiii alături și suntem cu toții sănătoși! Ei sunt cea mai mare bucurie a vieții mele și cel mai frumos cadou! Nu îmi mai doresc nimic în plus de ziua mea! Le mulțumesc tuturor pentru urări! Simțeam nevoia să mă relaxez puțin și să petrec mai mult timp alături de familia mea”, ne-a declarat artistul pentru Click!, extrem de împlinit și fericit.

Soția sa îl face fericit

Pepe și Yasmine Ody se iubesc mult. Cei doi au devenit oficial soț și soție anul trecut, înainte de venirea pe lume a fiului lor. Când Pepe a împlinit 43 de ani, anul trecut pe 20 iulie, el a decis să se căsătorească în secret cu frumoasa tânără care i-a furat inima și l-a făcut tată de băiat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191