Pepe își sărbătorește ziua de naștere. Cum l-a surprins aleasa inimii lui, Yasmine Pascu, cu această ocazie: „La mulți ani” / FOTO

Pepe își sărbătorește ziua de naștere. Cum l-a surprins aleasa inimii lui, Yasmine Pascu, cu această ocazie: „La mulți ani” / FOTO

Pepe își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Câți ani a împlinit celebrul cântăreț. Cum l-a surprins aleasa inimii lui, Yasmine Pascu, cu această ocazie. Ce imagine a postat partenera îndrăgitului artist pe o rețea de socializare.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Zi de sărbătoare pentru artistul Pepe! Azi, pe data de 20 iulie 2022, celebrul cântăreț și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 43 de ani. În această ocazie specială, partenera lui, Yasmine Pascu, i-a transmis cele mai calde urări și o declarație plină de dragoste.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Iată dovada clară că artistul este fericit și împlinit, iar bineînțeles că are toate motivele să sărbătorească!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Este ziua de naștere a lui Pepe

Cea mai specială urare a venit din partea partenerei lui, Yasmine Pascu, care a ales să împărtășească un moment intim și emoționant cu fanii, prin intermediul platformei Instagram, pe InstaStory. În postarea sa, Yasmine a publicat o imagine cu Pepe.

În mesajul său, Yasmine Pascu i-a transmis lui Pepe cele mai sincere urări de „La mulți ani!” și i-a exprimat dragostea ei necondiționată. Cuvintele pline de afecțiune au demonstrat legătura puternică dintre cei doi.

Relația lor frumoasă și autentică a fost mereu în centrul atenției, iar Yasmine a arătat că este alături de Pepe în fiecare moment important din viața lui, inclusiv în ziua sa de naștere.

Pentru că Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală românească, ziua lui de naștere a fost sărbătorită cu bucurie și entuziasm de către fanii săi, care au „inundat” rețelele de socializare cu urări și mesaje de la mulți ani.

Artistul, mai fericit ca niciodată

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Pepe este mai fericit și împlinit ca niciodată de când formează un cuplu cu Yasmine Pascu, femeia în brațele căreia și-a găsit adevărata liniște.

Îndrăgitul artist este un tată model, foarte implicat atunci când vine vorba de creșterea copiilor lui. Cântărețul se împarte de minune între carieră și viața de familie.

Cântărețul se bucură de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, iar bineînțeles că are fani peste tot în țară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191