Pericolul ARN mesager. Se pregătește folosirea tehnologiei în toate vaccinurile

Pericolul ARN mesager. Se pregătește folosirea tehnologiei în toate vaccinurile

Tehnologia ARN mesager, care, practic, învață organismul să se atace singur, va ajunge să fie utilizată în toate vaccinurile existente, avertizează medicii. Deja cercetătorii americani din Big Farma lucrează la un vaccin antigripal cu tehnologie ARN mesager, care ar acoperi toate tulpinile existente până acum, precum și la unul combinat, pentru Covid și gripă. Medicii români se tem că aceste vaccinuri cu ARNm vor fi introduse în schemele de vaccinare obligatorii pentru copii, prin condiționarea accesului la educație.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Nu contează că ARN mesager va codifica proteina spike sau altceva, ci contează că acel ceva care va fi codificat va fi ținta autoatacului, atrage atenția dr. Oana Secară. Aceasta spune că ceea ce urmează trebuie privit cu foarte mare discernământ, pentru că industria va veni cu produse noi, care vor fi poate chiar mai nocive.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

”Există intenția de a crea aceste produse multivalente, preventiv, și împotriva gripei și împotriva Covid, și, posibil, cu timpul, și împotriva altor virusuri, cu tehnologia ARN mesager. Pericolul cel mare aproape că nu mai este ca populația să accepte noi doze de vaccin anti-Covid din acest produs pe care ei l-au comercializat până acum, ci ca ei să introducă ARN mesager în alte produse și populația să-l accepte. Acceptarea poate fi din motivul că se va promova ideea că ar preveni și alte boli, fie din motivul că vor fi introduse obligatoriu în scheme de vaccinare, de exemplu la copii, unde este condiționat accesul la educație, ceea ce este malefic, pentru că vorbim de copii, care sunt ultima redută”, ne-a declarat dr. Oana Secară.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pfizer şi BioNTech au anunţat deja lansarea primei faze a unui studiu asupra unui vaccin candidat pe bază de ARN mesager care combină protecţia contra gripei şi a Covid-19. Reprezentanții Pfizer au declarat că un astfel de vaccin ar putea simplifica practicile de vaccinare împotriva acestor doi agenţi patogeni respiratori, ceea ce ar putea duce la o mai bună acoperire vaccinală pentru ambele boli.

S-a deschis cutia Pandorei

Cercetătorii din SUA au dezvoltat și ei un vaccin antigripal cu 20 de subtipuri de ARN mesager, care se va administra în două doze și care folosește aceeași tehnologie ARN mesager utilizată în serurile Covid-19 dezvoltate de Pfizer / BioNTech și de Moderna. Producătorii susțin acest vaccin experimental include 20 de tipuri diferite, pentru a determina sistemul imunitar să recunoască orice virus gripal pe care l-ar putea întâlni în viitor și că, în experimentele de laborator, sistemul imunitar al animalelor vaccinate s-a apărat împotriva a 18 tulpini diferite de gripă A și două tulpini de gripă B. Într-un interviu apărut în report24.news, un site media din Germania, reputatul prof. dr. Sucharit Bhakdi, care a condus Institutul pentru Microbiologie Medicală și Igienă de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, avertiza asupra pericolelor efectelor adverse ale vaccinurilor ARN mesager. ”Celulele endoteliale, cele care căptușesc vasele, și toate celulele care vin în contact cu acest ARNm, sunt atacate de propriul sistem imunitar, iar acest lucru creează cheaguri de sânge, trombi și embolii în tot organismul”, afirma prof. dr. Sucharit Bhakdi.

Rău ireparabil

Pentru că ajunge în ganglionii limfatici, unde întâlnește celulele sistemului imunitar, ARN mesager-ul din vaccin obligă celulele sistemului imunitar să producă proteine spike, în cazul vaccinului anti-Covid, și, ca urmare, ele sunt atacate și de anticorpi și de celulele natural killer. Ca rezultat, foarte multe celule imunitare sunt distruse. Totodată, se distrug celulele care împiedică dezvoltarea tumorilor, astfel că, după vaccinare, se vor dezvolta tot felul de celule canceroase sau cele existente vor avea frâu liber”, susține prof. dr. Sucharit Bhakdi.

Profesorul mai avertizează asupra cazurilor de miocardite apărute în urma vaccinării. Acesta arată că leziunile cardiace, odată apărute, evoluează în cicatrici, iar tinerii și copiii afectați de miocardite nu-și vor mai reveni complet niciodată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191