„Pierdut permis”. Smiley, pieton pentru trei luni. Artistul a rămas fără permisul de conducere

„Pierdut permis”. Smiley, pieton pentru trei luni. Artistul a rămas fără permisul de conducere

Incident nu prea plăcut pentru unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Potrivit unor surse, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, în vârstă de 40 de ani, ar fi rămas sâmbătă, 23 septembrie, fără permis de conducere pe Drumul Județean 222, în județul Tulcea, după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de cea permisă pe drumul Agighiol – Tulcea.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Conform mai multor surse, cântărețul Smiley, în vârstă de 40 de ani, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din România, ar fi rămas sâmbătă, 23 septembrie, fără permis de conducere. În jurul orei , acesta a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de maxima legală pe acel sector de drum. Solistul se afla pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea și într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h, cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ce amendă ar fi primit Smiley

Vedeta ar fi circulat cu 104 km/h, relatează , și a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia poliţiştilor tulceni.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiţia ca Smiley să susţină un examen în acest sens. De asemenea, cunoscutul cântăreț ar fi primit o amendă de de lei. Smiley va primi înapoi permisul de conducere chiar înainte de Ajunul Crăciunului, perioada de 90 de zile urmând să expire în 23 decembrie.

Smiley s-a întors urgent din vacanță cu doar câteva zile în urmă

Cu doar câteva zile înainte, Smiley a fost nevoit să se întoarcă rapid în țară din vacanță pe care o petrecea în Grecia, alături de Gina Pistol și fiica lor Josephine. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, ci a fost nevoit să își respecte promisiunea de a cânta la un concert, iar soția și fiica sa au rămas în Grecia, unde și-au continuat singurele vacanța, distrându-se pe cinste.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191