Pieton lovit pe trecere, pe strada Găgeni

Pieton lovit pe trecere, pe strada Găgeni

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Găgeni, din direcția Centru către Păulești, ar fi accidentat un bărbat de 85 de ani, care se angajase în traversarea părții carosabile.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

 

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191