Pisicile nu suportă aceste mirosuri! Pot să devină agresive din cauza lor

Pisicile nu suportă aceste mirosuri! Pot să devină agresive din cauza lor

Dacă ne numărăm printre românii care au acasă o pisică, ori chiar mai multe, cu siguranță că deja am observat că există anumite mirosuri pe care felinele nu le suportă deloc. Însă nu foarte multă lume că unele mirosuri nu doar că sunt neplăcute pentru pisici, dar chiar pot deveni periculoase pentru acestea!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Felinele au un simț olfactiv extrem de eficient, chiar mai fin decât cel al oamenilor! Astfel, aceste animale vor reuși cu ușurință să perceapă tot felul de arome fine din jurul lor, care oamenilor le scapă complet. Iar dacă simt anumite mirosuri, pisicile noastre chiar pot deveni agresive! Iar un astfel de miros este unul care poate fi foarte comun în casele noastre!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Poate că multora dintre noi le place mirosul de citrice, cum ar fi portocalele, ori lămâile. Însă, chiar dacă aceste arome sunt atât de apreciate de oameni, printre pisici, ele nu sunt deloc la fel de populare. Felinele noastre vor fi extrem de sensibile la uleiurile esențiale din aceste fructe, așa că trebuie să fim atenți cu astfel de mirosuri, dacă avem acasă o pisică.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

De asemenea, un alt miros pe care pisica nu îl va suporta este cel al oțetului. Aciditatea acestui produs este mult prea mare pentru nasul pisicilor, iar felinele vor reacționa imediat ce simt acest miros. De asemenea, ele vor evita zonele din casă unde mirosul de oțet este cel mai puternic. Chiar și odorizantele, ori produsele de curățenie, pot provoca probleme pentru pisicile noastre. Ele pot fi iritante pentru feline, la fel precum mirosul de mentă.

Un alt produs extrem de banal, apreciat de oameni, poate provoca neplăceri pisicilor. Este vorba despre banane, al căror miros nu este deloc plăcut pentru pisici. În plus, atunci când cumpărăm odorizante pentru casele noastre, cele mai comune variante din magazine vor avea miros de cedru, ori de pin. Ei bine, chiar dacă nouă ne plac astfel de mirosuri, trebuie să știm că pisicile nu le pot suporta deloc, așa că cel mai bine ar fi să le evităm!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191