Plăcerea nevinovată a lui Kate Middleton. Ce desert cere Prințesa de Wales de fiecare dată când ia masa în oraș

Plăcerea nevinovată a lui Kate Middleton. Ce desert cere Prințesa de Wales de fiecare dată când ia masa în oraș

Știm cu toții că Prințesa de Wales arată extraordinar de bine la cei 41 de ani pe care îi are. Mai știm și că acesteia îi place să mănânce sănătos, fapt pentru care are o siluetă de fotomodel. Însă, în ciuda faptului că ține o dietă foarte sănătoasă, Kate Middleton se pare că are o plăcere nevinovătă. Hai să aflăm care este desertul preferat al Prințesei de Wales, pe care îl cere de fiecare dată când ia cina în oraș cu Prințul William.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De ani de zile Kate Middleton (41 de ani) are un regim sănătos și echilibrat. Și totuși, nu multă lume știe că Prințesa de Wales mai trișează cu dieta ei și are o plăcere nevinovată. De exemplu, chiar dacă preferă mâncărurile simple și nutritive, pregătite în propria bucătărie, atunci când ia masa în pub-urile locale cu Prințul William, în Marea Britanie, Kate Middleton comandă întotdeauna același desert. Care să fie desertul preferat al acesteia?

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Potrivit bucătarului Rody Warot, care a lucrat anterior la Old Boot Inn din Berkshire, în apropiere de casa părinților ei, Prințesa de Wales, atunci când venea vorba de desert, dacă se afla în meniul restaurantului, comanda mereu desertul britanic clasic „sticky toffee pudding” – ce conţine un pandişpan făcut din curmale tocate şi este acoperit cu un sos dulce de caramel. Acest desert se poate consuma cu o îngheţată de vanilie sau cu o ceaşcă fierbinte de cafea. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Kate Middleton este întotdeauna discretă și întotdeauna a complimentat cu mare amabilitate felurile de mâ pentru desert, preferatul ei este budinca sticky toffee”, a dezvăluit Rody Warot, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Și fostul bucătarul al familiei regale, Darren McGrady, a dezvăluit că desertul favorit al lui Kate este această budincă.

De asemenea, pe lista mâncărurilor pe care Prințesa de Wales le iubește se află și curry și condimentele. Cuplul regal a dezvăluit într-o excursie la începutul acestui an la Birmingham că „încearcă în secret o mulțime de restaurante cu curry din întreaga țară”, iar copiii lor iubesc „absolut” mâncarea indiană.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191