Planta de care trebuie să te lipsești. Atrage ghinionul și suferința în casa celui care o are

Planta de care trebuie să te lipsești. Atrage ghinionul și suferința în casa celui care o are

Feng Shui este o filozofie asiatică de origine taoistă care își propune să ne ajute să reorganizăm diferite lucruri din jurul nostru pentru a profita de energiile lor și a le avea în favoarea noastră. Regulile Feng Shui asigură că, printre lucrurile pe care aproape toată lumea le are în casă, există unul care atrage ghinionul și sărăcia. Este vorba despre o plantă populară pe care probabil o aveți în casă.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Care este planta care aduce sărăcia și ghinionul?

Pentru Feng Shui, există o plantă pe care o avem în general în decorarea casei și care nu este deloc benefică pentru casă. Este una dintre cele mai populare suculente: cactusul. Datorită formei sale deosebite, adăugate spinilor, Cactaceae (denumirea științifică a exemplarului) este una dintre cele mai râvnite. Deși, după ce vă vom explica mai multe despre ea, cu siguranță nu se va mai număra printre preferințele dumneavoastră.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Conform filozofiei asiatice de origine taoistă, această plantă atrage sărăcia și ghinionul deoarece spinii ei sunt „magneți” pentru acest tip de energie, așa că dacă o avem acasă vom fi condamnați. Totuși, totul va fi contracarat atâta timp cât plasăm acest exemplar într-un punct strategic din locuință.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Unde nu ar trebui deloc amplasată

Potrivit Feng Shui, cactușii nu ar trebui să fie în dormitor, baie, bucătărie sau sufragerie. Acest lucru se datorează cantității mari de energie pe care o absorb, plasarea lor în aceste locuri ar putea avea efecte negative asupra vieții tale de zi cu zi, precum și asupra restului membrilor familiei.

În consecință, dacă aveți această plantă acasă, ar trebui să o îndepărtați în interior pentru că va atrage sărăcia și ghinionul. Așadar, Feng Shui recomandă să o aveți afară, mai exact pe terasă sau la intrarea în casă. În acest fel, casa ta va fi protejată de vibrațiile proaste din exterior, deoarece această suculentă are și capacitatea de a acționa ca un scut protector.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191