Planta pe care e bine să o ai în casă în timpul iernii! Are beneficii semnificative pentru sănătate 

Planta pe care e bine să o ai în casă în timpul iernii! Are beneficii semnificative pentru sănătate 

Nu e un secret pentru nimeni că plantele de apartament înfrumusețează interiorul casei pe tot parcursul anului, însă cele mai bune plante de apartament capătă o importanță suplimentară, adăugând viață, culoare și calități de reducere a stresului și de purificare a aerului în lunile mai reci ale anului. Planta pe care e bine să o ai în casă în timpul iernii! Are beneficii semnificative pentru sănătate.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Potrivit specialiștilor, plantele pe care le avem în încăpere pot reprezenta o modalitate eficientă de combatere a energiilor negative. Nu doar că plantele contracarează influențele negative, dar oferă și beneficii semnificative pentru sănătate.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce plantă e bine să ai în casă în timpul iernii

Cu multe stiluri, forme și culori de plante de iarnă din care să alegi, chiar ai de unde să alegi ce plante să ai în locuință pe timpul iernii. Indiferent de soiurile pe care le alegi, trebuie să te asiguri că știi cum să îngrijești plantele de casă pentru a te asigura că vei obține tot ce este mai bun de la ele.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Există însă o plantă pe care e bine să o ai în casă în timpul iernii. Are beneficii semnificative pentru sănătate. Este vorba despre rozmarin, care este considerat o plantă esențială în locuințe, mai ales în luna decembrie. Se spune despre rozmarin că are capacitatea de a alunga energiile negative și poate contribui la crearea unui meniu festiv și bogat în timpul sărbătorilor. Mai mult, se spune că aduce prosperitate pentru anul viitor.

Rozmarinul este bun pentru a fi folosit și în mâncare. Este perfect pentru salate, fripturi și se potrivește excelent cu preparate din carne de vită, porc sau pui la cuptor. Există o mulțime de persoane care beau ceai de rozmarin. Potrivit specialiștilor, acest ceai reglează procesul de digestie, consolidează sistemul imunitar, contribuie la normalizarea ritmului cardiac și, implicit, a circulației sanguine.

Se spune că rozmarinul stimulează creșterea părului

Unul dintre cele mai comune tipuri de cădere a părului este alopecia androgenetică, mai bine cunoscută sub numele de chelie masculină, deși poate afecta și femeile. Uleiul de rozmarin tratează alopecia androgenetică, împiedicând ca un produs secundar al testosteronului să atace foliculii de păr, care este cauza acestei afecțiuni.

Alte cercetări indică faptul că uleiul de rozmarin poate combate căderea neregulată a părului sau alopecia areata, care afectează până la jumătate din populația cu vârsta sub 21 de ani și aproximativ 20% dintre persoanele de peste 40 de ani, scrie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191