Plantele care aduc sănătate, bunăstare, fericire și iubire. Sunt considerate adevărate talismane norocoase

Plantele care aduc sănătate, bunăstare, fericire și iubire. Sunt considerate adevărate talismane norocoase

Vrei să ai parte de noroc, fericire, sănătate și iubire? Ei bine, află că, anumite plante de apartament aduc toate acestea. Așadar, ca să îți meargă bine în toate, împodobește-ți casa cu flori. Află alături de Click! care sunt platele ce aduc sănătate, bunăstare, fericire și iubire, alungă ghinionul și atrag ca un magnet buna înțelegere.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Chiar dacă uneori nu suntem conştienţi de puterea influenţei lor, plantele de apartament poartă cu ele semnificaţii şi simboluri de care ar trebui să ţinem cont pentru a ne putea bucura de binefacerile lor. Iată care sunt plantele care nu ar trebui să îţi lipsească din casă daca vrei să te bucuri de noroc, iubire si bunăstare în locuință:

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Trandafirii pitici

Despre trandafirul pitic se spune că are cea mai puternică vibraţie dintre toate plantele, atrage dragostea, are putere vindecătoare, aduce noroc şi protecție. De asemenea, dacă ai primit în dar un buchet cu această floare, nu arunca planta după ce s-a ofilit, ea înflorește din primăvară până în toamnă. Rezistenţi și foarte frumoşi, trandafirii au, în funcţie de culoare, următoarele semnificații: cei albi aduc purificare şi vindecare, energie pozitivă; trandafirii portocalii transmit pace și prietenie; trandafirii roz exprimă iubire, voie bună; nuanța fucsia simbolizează pofta de viaţă, iubirea profundă; culoarea mov semnifică spiritualitate; iar trandafirii roșii exprimă pasiune, iubire sinceră.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Floarea de ceară

Lacrimile Maicii Domnului, cunoscută și ca Floarea de Ceara, este o plantă de apartament foarte populară. Această plantă, care este, de fapt o liană, are flori superbe, și parfumate, dispuse în buchețele, ce contrastează puternic cu frunzele de un verde închis. Ea aduce armonie și fericire în cuplu.

Bambusul

Bambusul norocos (Dracaena sanderiana) dă o pată de culoare locuinţei tale şi este uşor de întreţinut. În casa unde există bambus îşi vor face loc numai lucrurile bune, iar membrii ei vor fi feriţi de probleme, conform principiilor Feng Shui. Atrage fericirea și alungă răul. Există peste de specii de bambus, unele înflorând anual, altele mai rar, iar câteva făcând flori la un secol de la plantare.

Menta

Menta are o mare valoare medicinală, poate purifica atmosfera și ține țânțarii la distanță. Îți aduce noroc, împrospătează aerul din locuiță, alungă energiile negative, atrage bucurii și o poți folosi la ceaiuri, măști de față, de păr sau la băuturi precum limonade și cocktailuri, dar și în deserturi sau iaurturi. Ține această plantă în dormitor, sau în camerele unde membrii familiei petrec mult timp zi de zi. Totodată, se spune despre mentă că este utilă împotriva vrăjitoriilor, invidiei celor din jur și că atrage belșug.

Mușcata

Mușcatele cu flori roșii sau albe sunt bune pentru că alungă oboseala și durerile de cap. Este suficient să stați aproximativ 15 minute lângă o mușcată și efectul este garantat. O casă împodobită cu muşcate atrage o stare de spirit excelentă și aduce noroc financiar.

Calathea

Dacă vrei ca în casa ta să domnească liniştea şi toţi membrii familiei tale să fie fericiţi, înfrumuseţează-ţi locuinţa cu o calathea. Originară din pădurile umede ale Americii Centrale, floarea mai este cunoscută şi ca planta care se roagă, sau i se mai spune şi planta-păun, graţie frunzelor alungite, cu diferite modele. Coloritul frunzelor încântă prin nuanţe de roşu închis, verde, crem şi alb-gălbui.

Crinul păcii

Crinul păcii (Spathiphyllum) este numit şi fericirea femeilor, căci se crede că aduce linişte interioară şi dragoste. Se spune că în familiile unde scandalurile sunt la ordinea zilei, planta se ofileşte. Preferă solurile bine drenate şi, deşi are nevoie de lumină pentru a creşte, nu-i prieşte să stea în bătaia soarelui. De asemenea, se crede că, plantând această floare de interior acasă, vă puteți întâlni în curând logodnicii, vă puteți căsători și, dacă aveți deja un soț, atunci planta va ajuta la păstrarea armoniei familiei și va ajuta la nașterea unui copil.  

Busuiocul

În India, busuiocul este considerat o plantă sfântă, încarnarea soției zeului Vishnu, Lakshmi. În unele părți din Mexic, oamenii umblă cu busuioc în buzunar, deoarece cred că asta le va aduce mai mulți bani și va determina persoanele iubite să fie fidele. Poveștile din popor spun că busuiocul te protejează de ghinion și de necazuri. Astfel, dacă ai plante de busuioc așezate lângă intrarea în casă și la ferestre, forțele răului nu vor intra în locuința ta. În unele părți din Europa, busuiocul este oferit în semn de iubire, dar povestea originală nu este chiar romantică: se spune că busuiocul se ofilea în prezența cuiva care nu mai era virgin, deci era folosit pentru a testa potențialii parteneri romantici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191