Plantele pe care oricine ar trebui să le aibă acasă. Atrag averea, abundența și iubirea în locuința ta

Plantele pe care oricine ar trebui să le aibă acasă. Atrag averea, abundența și iubirea în locuința ta

Feng Shui ne învață să poziționăm diferite elemente în interiorul casei pentru a atrage energia care să ne aducă în viață: noroc, avere, belșug și chiar sănătate. Și unul dintre magneții pentru toate acestea sunt plantele suculente. Acest tip de plante sunt ușor de întreținut și au proprietăți energetice despre care probabil nu știai. În acest articol, vă vom dezvălui care sunt exemplarele care nu pot lipsi din locuința ta dacă vrei ca prosperitatea să domnească mereu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

3 plante suculente care atrag avere și prosperitate

A avea plante suculente acasă este ceva pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l experimenteze. Nu contează că nu aveți cunoștințe în grădinărit, deoarece sunt plante ușor de întreținut, care necesită puțină udare. În plus, frumusețea acestora adaugă un plus decorului fiecărei locuințe. Și de parcă nu ar fi de ajuns, cu aceste exemplare poți atrage avere și prosperitate în viața ta!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Aloe vera

Deși toate tipurile de aloe vera ajută la atragerea banilor, este recomandat – dacă îți dorești ca economia domestică să prospere -, să ai acasă exemplarul de Aloe sălbatică. Această plantă este originară din Africa de Sud și diferă de Aloea tradițională deoarece are frunze mai ascuțite și spini mai subtiri. Potrivit Feng Shui, această plantă ar trebui să fie plasată în bucătărie, sufragerie sau la intrarea în locuință.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Arbore de Jad

Arborele de Jad este planta sezonului. Este un exemplar foarte valoros pentru această filozofie asiatică de origine taoistă. Crassula ovata are o relație strânsă cu bunăstarea economică, motiv pentru care această plantă suculentă este numită chiar planta banilor. Potrivit Feng Shui, ea ar trebui să fie plasată în colțul din stânga din spate de la intrarea principală, astfel încât averea să vină către tine

Urechi de Sherk

Cunoscută popular sub numele acestui personaj animat, este una dintre cele mai extravagante și râvnite plante pentru frumusețea sa. Denumirea științifică a Urechilor lui Shrek este Crassula ovata gollum și, potrivit Feng Shui, pentru a atrage avere și prosperitate, trebuie să o avem la intrarea în casă sau în bucătărie – o să-ți aducă noroc -, dar să nu o punem niciodată în baie ca să nu aducă negativitatea în viața ta.  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191