Planul de combatere a pestei porcine africane, pe masa Prefecturii Prahova

Planul de combatere a pestei porcine africane, pe masa Prefecturii Prahova

Astazi, la sediul Prefecturii Prahova, au avut loc discutii privind implementarea planului de masuri in vederea combaterii pestei porcine africane, la nivelul judetului.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

La intalnirea cu prefectul Virgil Nanu si Emil Draganescu au participat si reprezentantii DSV Prahova.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„La mulți ani dragi prieteni!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Astăzi am participat la o ședință a Centrului Local pentru Combaterea Bolilor, în cadrul căreia s-a votat aprobarea unor măsuri menite a conduce la prevenirea răspândirii la nivelul județului Prahova a pestei porcine africane!

Monitorizarea, identificarea, gestionarea și lichidarea posibilelor focare vor fi realizate de personalul Direcției Sanitar Veterinare , cu sprijinul decizional al Centrului Local pentru Combaterea Bolilor Prahova!

În mandatul trecut am fost implicat direct în luarea măsurilor de diminuare a pagubelor create de acest virus dar și în procedura de despăgubire a persoanelor fizice și juridice afectate!

Am convingerea că prin colaborare și implicarea activă a tuturor factorilor responsabili vom reuși să evităm o nouă răspândire a acestui virus!”, a scris subprefectul Emil Draganescu, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191