Planul incredibil al unui bărbat care a vrut să petreacă o noapte cu amanta. Cum și-a păcălit soția și de ce era să ajungă 7 ani la închisoare

Planul incredibil al unui bărbat care a vrut să petreacă o noapte cu amanta. Cum și-a păcălit soția și de ce era să ajungă 7 ani la închisoare

Un bărbat care a simulat propria răpire din dorința de a petrece Revelionul cu amanta sa a primit ordin să despăgubească poliția pentru timpul petrecut căutându-l.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Obligat să plătească despăgubiri de peste de dolari poliției 

Paul Iera a fost flancat marți de membri ai familiei când a intrat în tribunalul local Wollongong, unde s-a confruntat cu perspectiva de până la șapte ani în spatele gratiilor. Tânărul de 35 de ani a recunoscut că a creat un complot elaborat, dar nesofisticat, pentru a petrece Revelionul cu amanta lui în loc de soția sa.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Paul Iera, în vârstă de 36 de ani, din Wollongong (în New South Wales), a fost condamnat marți la 350 de ore de muncă în folosul comunității de către Tribunalul Local Wollongong, după ce a pledat vinovat că a simulat propria răpire pentru a putea să petreacă Revelionul cu amanta sa.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

De asemenea, acesta a fost obligat să plătească despăgubiri de peste de dolari poliției din NSW, care a petrecut 200 de ore investigând farsa, potrivit Illawara Mercury.

Cum a ajuns bărbatul să riște pușcăria

Iera și-a părăsit casa chiar înainte de Revelion, la 23:45, pe 31 decembrie, spunându-i soției sale că se va întâlni cu „omul său financiar” în Dapto, la sud de Wollongong. Puțin mai târziu, ea a primit un mesaj în care se pretindea că Iera, soțul său, a fost răpit.

  „Îți mulțumesc că mi l-ai trimis pe Paul, acum trebuie să plătești dacă îl vrei înapoi. Îl vom ține cu noi până în dimineața”. Mesajul conținea și alte instrucțiuni legate de modul în care urma să fie făcută plata, dar, bineînțeles, totul urma să fie făcut dimineață. 

Temându-se pentru viața lui, femeia a contactat poliț au început imediat ancheta, ofițerii analizând cazul și vorbind cu martorii.

Poliția a efectuat o oprire a unui vehicul cu risc ridicat

În dimineața următoare, poliția a efectuat o „oprire a vehiculului cu risc ridicat” pe duba lui Iera, crezând că acesta era ținut ostatic înăuntru, dar era doar el înăuntru, potrivit The Illawara Star.

Iera a spus apoi polițiștilor numeroase minciuni ciudate, precum faptul că ar fi fost capturat de „bărbați necunoscuți din Orientul Mijlociu”.

Cu toate acestea, povestea lui s-a prăbușit 12 zile mai târziu, după ce poliția a văzut imagini care arătau că el a fost cu amanta în acea noapte.

Magistratul Michael Ong a avertizat „comportamentul dezgustător” al Ierei: „Ați ales să trimiteți mesaje alarmante și înfricoșătoare soției dvs., astfel încât să puteți beneficia de ceva timp suplimentar cu o altă parteneră. Ai crezut că ar fi o modalitate grozavă de a face asta. Orice persoană rezonabilă ar fi mers la poliție și exact asta s-a întâmplat.”, a spus domnul Ong.

Iera trebuie să întreprindă și 350 de ore de muncă în folosul comunității. El a fost amendat și condamnat la un ordin comunitar concomitent pentru trei acuzații care nu au legătură cu deținerea de arme și muniție neautorizate, scriu cei de la Daily Mail.

.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191