Pleci în vacanță? Iată cele mai bune locuri unde îți poți ascunde banii și obiectele de valoare

Pleci în vacanță? Iată cele mai bune locuri unde îți poți ascunde banii și obiectele de valoare

A trecut deja multă vreme de când autoritățile au început să ne avertizeze despre pericolul hoților care ne pot intra în case, cât suntem în vacanță. Așa că, pe lângă sistemul de alarmă atât de necesar, Click! vă spune unde vă puteți ascunde obiectele cele mai de valoare!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Odată cu popularitatea rețelelor de socializare, a apărut și un pericol la care poate doar puțini dintre noi s-ar fi gândit. Hoții urmăresc diversele postări pe care le facem pe rețele precum Facebook, sau Instagram, iar astfel știu precis când și unde suntem plecați! Iar când casele noastre rămân goale, ele sunt ținte perfecte pentru un jaf! Iar deși poliția face tot posibilul pentru a ne ține casele în siguranță, trebuie să încercăm și noi să facem lucrurile cât mai ușoare pentru forțele de ordine!

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Poliția ne avertizează deja de mult timp despre acest pericol, pe bună dreptate! Iar pe lângă sistemul de alarmă, care ar trebui să fie deja o prezență obligatorie în casele noastre, mai ales dacă călătorim des, mai există și alte moduri de a ne apăra obiectele de valoare! Așa că aflați alături de Click! care sunt locurile perfecte pentru a-ți ascunde obiectele de valoare când sunteți în vacanță!

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Dacă avem norocul să locuim la curte, un loc bun în care ne putem ascunde obiectele de valoare este în pământ! Desigur, înainte de asta, trebuie să le punem într-o cutie, sau un sac sigilat, pentru a nu se murdări. Iar apoi, o groapă subtilă va fi de ajuns pentru a vă proteja valorile de hoți.

Dacă doriți să copiați o scenă dintr-un film de spionaj, puteți folosi o carte falsă! Doar tăiați o formă de pătrat printre paginile unui volum de care nu aveți nevoie, iar acolo puteți pune bijuteriile sau banii pe care vreți să îi protejați!

Spațiul de sub frigidere este un loc vizitat atât de rar, atât de aspiratoarele noastre, cât și de hoți. Puteți folosi această locație pentru a ascunde obiectele mici pe care vreți să le apărați de intruși. De asemenea, tot obiectele mici mai pot fi puse și în diversele electrocasnice din casă! Aspiratorul este cea mai bună opțiune, având diverse locuri în care pot fi puși bani sau bijuterii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191