Ploi și lapoviță. De miercuri vremea se răcește brusc, vor fi cel mult 4 grade Celsius noaptea în unele zone

Ploi și lapoviță. De miercuri vremea se răcește brusc, vor fi cel mult 4 grade Celsius noaptea în unele zone

Urmează o săptămână cu vreme instabilă în majoritatea regiunilor. După ce duminică furtunile au măturat mare parte din țară, azi vor acoperi jumătatea nordică, iar mâine se vor extinde în tot teritoriul.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Azi temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei și vor porni de la 16 grade Celsius pe litoral urmând să ajungă la maxime la 28 de grade în zonele de câmpie.  Valorile neobișnuit de ridicate vin însoțite de ploi, tunete și fulgere la munte și în centrul, nordul și estul țării. Cantitățile de apă vor fi de peste 20 l/mp și vor fi condiții de grindină, anunță meteorologii.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În zilele următoare vremea se va menține instabilă. Marți, ploile torențiale și fenomenele electrice și grindina vor acoperi jumătatea nordică a țării. Vor fi maxime de 30 de grade.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

La mijlocul săptămânii temperaturile vor scădea și maximele termice nu vor trece de 22 de grade Celsius. Precipitațiile se vor extinde în toate zonele, iar la altitudini mari va fi lapoviță. În depresiuni vor fi cel mult 4 grade Celsius în timpul nopții.

În București vor fi azi 26 de grade Celsius, va fi senin și vântul va sufla moderat.

De miercuri, vremea se schimbă radical, revin furtunile și se răcește simțitor. La mijlocul săptămânii vor fi cel mult 18 grade Celsius, iar noaptea temperaturile vor scădea și va ploua. În noaptea de joi spre vineri, în București vor fi maxime de 7 grade Celsius.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191