Ploiestenii, invitati la dezbaterea publica privind BUGETUL pe 2023

Ploiestenii, invitati la dezbaterea publica privind BUGETUL pe 2023

Primăria Municipiului Ploiești, astăzi, 25.01.2023, invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ:

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Proiectul de buget al municipiului Ploiești pe anul 2023- Venituri și Cheltuieli.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Evenimentul are loc în data de 30.01.2023, ora 17.30, în sala Teatrului Toma Caragiu Ploiești, aflată la adresa str. Toma Caragiu, nr. 13, Ploiești.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor în cadrul dezbaterii publice vor avea la dispoziție 10 minute pentru prezentare. Aceste persoane sunt rugate să se înregistreze online la adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro sau direct la Direcția Comunicare Relații Publice și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești, Piața Eroilor nr. 1A, Ploiești, program de lucru Luni-Vineri – 08.00 – 16.30 și Vineri – 08.00 – 14.00, telefon 0244/516699/ int. 427.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.

Documentația aferentă proiectului de act normativ poate fi consultată:

• pe pagina de internet a instituției, www.ploiesti.ro – la secțiunea Consiliul Local – Transparență Decizională

• la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, Direcția Comunicare, Relații Publice și Situații de Urgență, conform programului de mai sus.

• proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Registratura Municipiului Ploiești, în cadrul următorului program de lucru cu publicul : Luni, Marți, Joi, Vineri – 09.00 -13.00, Miercuri – 10.00 – 16.00.

Menționăm faptul că propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională se mai pot depune până la data de 28.01.2023:

• pe adresa de e-mail: comunicare@ploiesti.ro

• prin poștă, pe adresa Piața Eroilor nr. 1A, Ploiești;

• la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, la Registratură, în cadrul programului de lucru menționat mai sus.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind Proiectul de buget al municipiului Ploiești pe anul 2023- Venituri și Cheltuieli.“

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești la linkul http://www.ploiesti.ro/transparenta.php.

Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la telefon: 0244/516699,

e-mail: comunicare@ploiești.ro , persoană de contact: Grossu Mihaela.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191