Ploiesti/ Accident pe strada Rudului. Patru masini implicate

Ploiesti/ Accident pe strada Rudului. Patru masini implicate

Un accident rutier in care au fost implicate patru masini s-a produs marti, in jurul orei 10, pe strada Rudului, din municipiu, in zona ISU Prahova.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Din primele date, un bărbat în vârstă de 60 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Rudului ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus tot de un bărbat de 50 de ani.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani a fost proiectat în alte două autoturisme (dintre care unul se afla parcat în afara părții carosabile).

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 50 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.( posibil rănit ușor).

Fără alte probleme.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.”, transmite IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191