Ploiesti/ Angajatii SGU nu iarta pe nimeni! Si astia de la „FBY” sau „SRY” se trezesc cu rotile blocate

Ploiesti/ Angajatii SGU nu iarta pe nimeni! Si astia de la „FBY” sau „SRY” se trezesc cu rotile blocate

FBY, SRY, CYA, nu conteaza! Angajatii SGU nu tin cont de smecherie cand vine vorba de incalcarea regulilor de circulatie!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

De exemplu, astazi, un tip de la „FBY” s-a trezit cu rotile blocate, pe o strada din municipiu, dupa ce a parcat-o la „Dulce si sarat”. Doar stim ca parpandelele si gogoselele sunt preferate in birourile agentilor de orice fel!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Mai grav e ca interventia echipajului SGU a pus bete in roate, la propriu si la figurat, probabil, vreunei anchete FBY de maxima importanta si urgenta. Speram ca totul se va termina cu bine!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191