Ploiesti/ Consilierul local Valentin Marcu a anuntat cand va emite Termo Ploiesti facturile pentru incalzire

Ploiesti/ Consilierul local Valentin Marcu a anuntat cand va emite Termo Ploiesti facturile pentru incalzire

Reprezentanţii Termo Ploieşti au anunţat când vor fi emise primele facturi la încălzire după criza din ultimele luni. Vestea n-a fost primită tocmai bine de asociaţiile de proprietari.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Noul operator de termoficare urmează să transmită abia în decembrie primele facturi la căldură. Acestea ar urma să includă costurile pentru furnizarea agentului termic atât pentru luna noiembrie în întregime, cât şi pentru ultimele zile din octombrie.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

 

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Anunţul a fost făcut de consilierul municipal Valentin Marcu, membru în AGA la Termo Ploieşti, în timpul şedinţei de luni a Consiliului Local. Acesta a răspuns criticilor aduse de Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, care reclamase că operatorul a trăit până acum doar din bani publici şi nu s-a preocupat de semnarea contractelor cu asociaţiile de proprietari şi încasarea veniturilor proprii.

Citeste continuarea AICI