Ploiesti/ Consilierul local Valentin Marcu a anuntat cand va emite Termo Ploiesti facturile pentru incalzire

Ploiesti/ Consilierul local Valentin Marcu a anuntat cand va emite Termo Ploiesti facturile pentru incalzire

Reprezentanţii Termo Ploieşti au anunţat când vor fi emise primele facturi la încălzire după criza din ultimele luni. Vestea n-a fost primită tocmai bine de asociaţiile de proprietari.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Noul operator de termoficare urmează să transmită abia în decembrie primele facturi la căldură. Acestea ar urma să includă costurile pentru furnizarea agentului termic atât pentru luna noiembrie în întregime, cât şi pentru ultimele zile din octombrie.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

 

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Anunţul a fost făcut de consilierul municipal Valentin Marcu, membru în AGA la Termo Ploieşti, în timpul şedinţei de luni a Consiliului Local. Acesta a răspuns criticilor aduse de Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, care reclamase că operatorul a trăit până acum doar din bani publici şi nu s-a preocupat de semnarea contractelor cu asociaţiile de proprietari şi încasarea veniturilor proprii.

Citeste continuarea AICI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191