Ploieşti/ Un şofer în vârstă de 20 ani, aflat sub influența alcoolului, s-a izbit cu maşina de gardul podului de pe Democrației

Ploieşti/ Un şofer în vârstă de 20 ani, aflat sub influența alcoolului, s-a izbit cu maşina de gardul podului de pe Democrației

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 03.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, pe strada Democrației din municipiu, s-a produs un accident rutier.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un tânăr de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu balustrada și gardul metalic de la baza podului.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

 

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a tânărului în cauză, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191