Ploiesti/ Un taxi a cazut cu roata intr-o gura de canal, pe Catacuzino, zona Mos Craciun

Ploiesti/ Un taxi a cazut cu roata intr-o gura de canal, pe Catacuzino, zona Mos Craciun

Un taximetrist din Ploiesti a fost lovit de ghinion, astazi, in timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

La intersectia cu strada Torcatori, in zona Mos Craciun, masina a trecut peste o gura de canal neasigurata, ramanand cu roata din dreapta blocata inauntru.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Evident, nu doar roata, ci si toata partea din fata a masinii a fost avariata.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ulterior, groapa a fost semnalizata cu mai multe cauciucuri asezate unele peste altele, iar dupa aproximativ o ora, a aparut si o protectie montata de autoritati.

Update: din cauza canalului fara capac, o alta soferita sustine ca a facut pana la una din roti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191