PNL promite un ajutor de 700 de lei pentru romanii cu venituri sub 2000 lei

PNL promite un ajutor de 700 de lei pentru romanii cu venituri sub 2000 lei

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat miercuri, la sediul central PNL, după o reuniune a conducerii centrale, că se va aproba de către Guvern un program cu finanțare din fondurile de coeziune și care vizează alocarea unui ajutor în valoare de 700 de lei pentru plata facturilor la energie/gaze/caldură sau pentru achiziționarea de lemne.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Banii vor fi virați de către Guvern la finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. De ajutor vor beneficia doar românii cu venituri sub 2.000 de lei, a precizat Stroe. Cei 700 de lei „ajutor pentru sezonul rece” vor fi acordați și pentru iarna anului viitor, în septembrie.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Guvernul va stabili prin OUG că cei 250 de lei primiți pe card de românii cu venituri mici vor fi acordați și pe întreaga perioadă a anului viitor, iar tranșa care ar fi trebuit să fie virată în ianuarie va intra pe carduri înainte de sărbătorile de iarnă, a mai spus purtătorul de cuvânt al PNL.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Liberalii susțin două variante pentru creșterea pensiilor, potrivit lui Stroe:

1. Toate pensiile să crească universal cu 15%

2. Bugetul alocat pensiilor să crească cu 15%, iar din acești bani să fie crescut punctul de pensie cu un anumit procent, iar restul banilor să fie acordați gradual pe anumite praguri de pensii.