Poliția a activat mecanismul “ALERTĂ RĂPIRE COPIL” după ce o adolescentă ar fi fost luată azi-noapte din casă de patru indivizi

Poliția a activat mecanismul “ALERTĂ RĂPIRE COPIL” după ce o adolescentă ar fi fost luată azi-noapte din casă de patru indivizi

Polițiștii din toată țara sunt în alertă pentru găsirea unei fete de 14 ani care azi-noapte ar fi fost luată de la domiciliu de patru indivizi.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Aceasta ar fi fost urcată în mașina unui bărbat care a plecat cu ea într-o direcție necunoscută.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Poliția a declanșat, în acest caz, mecanismul “ALERTĂ RĂPIRE COPIL”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei.

*Semnalmente*: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis.

*La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.*

Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112” este mesajul publicat de IGPR, împreună cu poze ale fetei și alte principalului suspect.

Mecanismul a fost declanșat și în luna noiembrie, după dispariția a două minore din Brașov găsite ulterior în prahova, la Valea Călugărească, în mașina individului care le luase de acasă și le abuzase.

Sursa Actualitatea Prahoveana

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191