Politia e in alerta! Peste 20 de masini parcate pe str. Oltului au ramas fara oglinzi, azi noapte

Politia e in alerta! Peste 20 de masini parcate pe str. Oltului au ramas fara oglinzi, azi noapte

Peste 20 de oglinzi ale unor autoturisne parcate pe strada Oltului din Ploiesti, au fost rupte, azi noapte, de indivizi necunoscuti.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Intamplarea nu este una singulara, astfel de acte de vandalism fiind raportate in ultima perioada in mai multe cartiere din municipiu.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Politistii au primit reclamatii pe banda rulanta, in aceasta dimineata, iar oamenii legii au demarat cercetari pentru a-i gasi pe faptasi.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Pe retelele de socializare, sunt voci care sustin ca oglinzile ar fi fost rupte de persoanele deranjate de modul in care sunt parcate masinile pe strada Oltului, blocand vizibilitatea in intersectii, accesul in curti sau pe trotuar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191