Politia e in alerta! Peste 20 de masini parcate pe str. Oltului au ramas fara oglinzi, azi noapte

Politia e in alerta! Peste 20 de masini parcate pe str. Oltului au ramas fara oglinzi, azi noapte

Peste 20 de oglinzi ale unor autoturisne parcate pe strada Oltului din Ploiesti, au fost rupte, azi noapte, de indivizi necunoscuti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Intamplarea nu este una singulara, astfel de acte de vandalism fiind raportate in ultima perioada in mai multe cartiere din municipiu.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Politistii au primit reclamatii pe banda rulanta, in aceasta dimineata, iar oamenii legii au demarat cercetari pentru a-i gasi pe faptasi.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pe retelele de socializare, sunt voci care sustin ca oglinzile ar fi fost rupte de persoanele deranjate de modul in care sunt parcate masinile pe strada Oltului, blocand vizibilitatea in intersectii, accesul in curti sau pe trotuar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191