Poliția în alertă! Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, victima unei escrocherii pe internet

Poliția în alertă! Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, victima unei escrocherii pe internet

Politia Prahova a fost sesizata cu privire la o campanie falsa de strangere de fonduri in numele prefectului judetului Prahova, Virgiliu Nanu!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Este vorba despre un mesaj transmis, zilele acestea, in mediul online, prin care se solicita sume de bani pentru o asa-zisa cauza nobila, in numele prefectului Virgiliu Nanu.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mesajul este redactat in limba engleza si in cuprinsul acestuia apare un nume inventat, Anca Fodor, prezentata ca angajata a Prefecturii Prahova.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Pe pagina de Facebook a Institutiei Prefectului Judetului Prahova a fost postata dezmintirea prefectului Nanu, acesta din urma recomandand tuturor celor care primesc mesajul fraudulos sa nu dea curs solicitarii de a transfera sume de bani persoanelor necunoscute:

„Doresc să mă delimitez de astfel de încercări de fraudă, care nu au nicio legătură cu activitatea mea. În ultimele zile, am fost victima a numeroase tentative de fraudă în care numele meu a fost folosit în mod necinstit.

Aceste tentative de fraudă implică solicitări scrise sau telefonice în care se cer bani pentru diverse asociații sau activități, în numele meu. Aș dori să atrag atenția tuturor celor care primesc astfel de mesaje sau apeluri să nu dea curs acestor solicitări și sub nicio formă să nu mă asocieze cu astfel de acțiuni.

În prezent, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Prahova efectuează verificări amănunțite pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile de aceste tentative de fraudă și pentru a opri răspândirea acestor practici ilegale. Este crucial să fim vigilenți în fața acestor incidente și să colaborăm cu autoritățile pentru a aduce vinovații în fața justiției. Siguranța și integritatea comunității noastre sunt priorități absolute.”, se arata in comunicarea Prefecturii Prahova.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191