Poliţia Rutieră, tot mai strictă cu şoferii. Cât de uşor poţi române fără permis pentru 10 ani de zile. Codul Rutier 2024 îi lasă pe mulţi pietoni!

Poliţia Rutieră, tot mai strictă cu şoferii. Cât de uşor poţi române fără permis pentru 10 ani de zile. Codul Rutier 2024 îi lasă pe mulţi pietoni!

Codul Rutier 2024 va suferi noi modificări, conform unui proiect legislativ aflat în dezbatere în Parlament. Noile reglementări îi lasă pe şoferii români fără permis chiar şi pentru 10 ani de zile!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Proiectul de lege ar putea ajunge săptămâna viitoare la comisiile de la Senat. De 6 ani, România ocupă primul loc în Europa la numărul de accidente. Doar în ultimele 4 luni, cel puțin 10 șoferi băuți și drogați au provocat tragedii pe șosele.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Cod Rutier 2024, sever cu şoferii prinşi beţi sau drogaţi

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Un nou proiect de lege i-ar putea lăsa fără permis 10 ani pe cei care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Noua idee vine după adoptarea Legii Anastasia, care prevede ca șoferii băuți și drogați la volan să facă închisoare dacă provoacă un accident mortal,

„Legea Anastasia” a fost inițiată de fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, și promulgată anul acesta. Ea se va aplica de la 1 ianuarie 2024.

Legea poartă numele unei fetițe din Iași, care a murit după ce a fost lovită de o șoferiță fără permis, anul trecut.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191