Politistii prahoveni, alaturi de copii, la o gradinita din Campina. Cei mici au invatat cum sa se protejeze de pericole cand merg pe strada

Politistii prahoveni, alaturi de copii, la o gradinita din Campina. Cei mici au invatat cum sa se protejeze de pericole cand merg pe strada

ACTIVITĂȚI EDUCATIV-PREVENTIVE DESFĂȘURATE LA O GRĂDINIȚĂ DIN MUNICIPIUL CÂMPINA

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Apropierea polițiștilor de copii pentru crearea sentimentului de siguranță încă din primii ani de viață este importantă pentru noi. În acest mod contribuim la formarea unor buni cetățeni.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

În acest context, polițiștii prahoveni sunt prezenți permanent printre copii.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

De această dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au trecut pragul unei grădinițe din municipiu, în cadrul proiectului educațional ,, Un copil informat, o viață salvată”.

Discuțiile pe care polițiștii le-au purtat cu preșcolarii au fost adaptate pentru nivelul vârstelor lor, concentrându-se pe subiecte referitoare la siguranța acestora în diferite contexte.

Polițițistii le-au vorbit despre siguranța lor când se deplasează pe stradă, sau când se află la locul de joacă, precum și despre cum să nu plece cu străini de la grădiniță, dacă nu au fost anunțați de părinți că vor fi aduși acasă de o altă persoană.

Prin acțiunea polițiștilor câmpineni, cei mici au avut ocazia, prin jocuri și demonstrații practice, să afle despre situațiile de risc în care se pot afla în diferite momente, dar și soluțiile pentru gestionarea acestora.

Polițiștii sunt prietenii copiilor!