Politistii prahoveni, alaturi de copii, la o gradinita din Campina. Cei mici au invatat cum sa se protejeze de pericole cand merg pe strada

Politistii prahoveni, alaturi de copii, la o gradinita din Campina. Cei mici au invatat cum sa se protejeze de pericole cand merg pe strada

ACTIVITĂȚI EDUCATIV-PREVENTIVE DESFĂȘURATE LA O GRĂDINIȚĂ DIN MUNICIPIUL CÂMPINA

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Apropierea polițiștilor de copii pentru crearea sentimentului de siguranță încă din primii ani de viață este importantă pentru noi. În acest mod contribuim la formarea unor buni cetățeni.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

În acest context, polițiștii prahoveni sunt prezenți permanent printre copii.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

De această dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au trecut pragul unei grădinițe din municipiu, în cadrul proiectului educațional ,, Un copil informat, o viață salvată”.

Discuțiile pe care polițiștii le-au purtat cu preșcolarii au fost adaptate pentru nivelul vârstelor lor, concentrându-se pe subiecte referitoare la siguranța acestora în diferite contexte.

Polițițistii le-au vorbit despre siguranța lor când se deplasează pe stradă, sau când se află la locul de joacă, precum și despre cum să nu plece cu străini de la grădiniță, dacă nu au fost anunțați de părinți că vor fi aduși acasă de o altă persoană.

Prin acțiunea polițiștilor câmpineni, cei mici au avut ocazia, prin jocuri și demonstrații practice, să afle despre situațiile de risc în care se pot afla în diferite momente, dar și soluțiile pentru gestionarea acestora.

Polițiștii sunt prietenii copiilor!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191