Poveste incredibilă în showbiz. Prezentatoare TV a divorțat în secret de soț ca să aibă o relație cu amantul

Poveste incredibilă în showbiz. Prezentatoare TV a divorțat în secret de soț ca să aibă o relație cu amantul

Încurcate mai sunt căile dragostei, dar și mai încurcate sunt căile showbizului, iar de cele mai multe ori lucrurile nu sunt așa cum par a fi. Vă prezentăm o poveste incredibilă în care protagoniștii sunt o prezentatoare TV celebră de la noi, soțul ei, dar ș acesteia!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Povestea este una foarte interesantă și spumoasă și haideți să începem cu începutul. Se ia o vedetă foarte frumoasă de la noi, prezentatoare TV, una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România, ea fiind căsătorită cu un tânăr afacerist. Împreună, în urma poveștii lor de iubire pasională și frumoasă pe care o aveau unul cu celălalt, aveau și un copil.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Poveste incredibilă în showbiz! O prezentatoare TV a divorțat în secret de soț

Se spune că în viață după ce femeia devine mămică, ea trece prin tot felul de modificări din punct de vedere hormonal, al relațiilor, iar așa se pare că s-a întâmplat și cu prezentatoarea noastră. La un moment dat, prezentatoarea despre care vorbim, a început să discute cu un afacerist, un afacerist de succes în domeniul financiar, imobiliar, ce deține multe hoteluri. Acest bărbat i-a arătat prezentatoarei TV cum e viața și altfel decât ea era obișnuită, nu doar cea de mămică și soție, însă până aici nu pare o poveste pe care să nu o mai fi întâlnit.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Interesant este însă că prezentatoarea a început să se vadă cu bărbatul din ce în ce mai des, iar cei doi se întâlneau pe ascuns, căci acasă o aștepta soțul, dar și copilul pe care îl aveau împreună. La un moment dat soțul și-a dat seama că ceva nu e în regulă, iar atunci a început să investigheze. A devenit mai atent și a observat că în iCloud-ul pe care îl împărțea cu soția poată să vadă și mesajele pe care femeia și le dădea cu amantul.

Soțul înșelat vrea să lupte în instanță pentru copil

Ei bine, lucrurile au ajuns ulterior la cum prevedeți și voi, la sfârșit! Căsnicia s-a terminat, prezentatoarea TV a divorțat de soțul afacerist, iar ea a rămas cu amantul, dar și cu copilul pe care îl avea cu fostul. Până aici toate bune și frumoase, dar se pare că soțul înșelat nu ar fi tocmai de acord de cum a ieșit situația. Mai nou, se pare că el își dorește să lupte în instanță pentru copil.

Dacă aveți mai multe informații legate de această poveste încâlcită vă rugăm să ne scrieți pe [email protected]. A nu se înțelege că noi nu credem că dragostea nu este frumoasă și că merită trăită, și că important în viață e să-ți găsești persoana iubită și sufletul pereche.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191