Povestea cutremurătoare de iubire dintre Natașa Raab și medicul Val Guțul. Nu au putut avea copii și s-au luptat cu cancerul

Povestea cutremurătoare de iubire dintre Natașa Raab și medicul Val Guțul. Nu au putut avea copii și s-au luptat cu cancerul

Îndrăgita actriță Natașa Raab a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce o boală gravă i-a răpit fericirea din ultimii ani de viață. „Coana Chiva”, care avea o formă agresivă de Parkison, a avut o viață foarte tulburată.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste care a durat 38 de ani, cu medicul Val Guţul. Dar, în anul 2019, cu doar un an înainte să fie diagnostică cu Parkinson, actrița avea să-l piardă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, spunea la vremea aceea Natașa. Bărbatul a murit, după o luptă crâncenă cu cancerul. Anunţul a fost făcut atunci chiar de „Coana Chiva”, care a postat mai multe mesaje pe conturile sociale. „Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-vea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?!”, a spus actriţa.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Atunci când l-a pierdut pe Val, Natașa și-a dorit să moară ea înaintea lui pentru că nu suporta gândul existenței pe această planetă fară el alături.

Actrița avusese și ea cancer, o boală cu care s-a luptat ani de zile, dar pe care se pare că a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei.

Din această cauză, Natașa nu a mai putut avea copii. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – ). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

Soțul Nataşei Raab suferea de cancer la vezică şi se lupta de mai mult timp cu această boală cumplită.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191