Povestea femeii care își hrănește soțul la sân: „Îl alăptez zilnic și asta ne-a făcut căsnicia mai puternică!”

Povestea femeii care își hrănește soțul la sân: „Îl alăptez zilnic și asta ne-a făcut căsnicia mai puternică!”

Rachel Bailey (30 de ani) susține că ea și soțul ei, Alexander (30 de ani), sunt mult mai apropiați acum pentru că ea îl alăptează în fiecare zi. Femeia, care locuiește în New York, îl hrănește la sân pe bărbatul ei de patru ori pe zi, pentru a-i spori sănătatea.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Totul a început în 2017, atunci când ea și soțul ei se aflau în vacanță, iar Rachel și-a uitat pompa de sân. Din această cauză, soțul ei s-a oferit să o ajute. „Când îmi alăptam copilul mijlociu, Aria, acum în vârstă de șase ani, am plecat într-o croazieră cu Alexander. Mi-am uitat pompa de sân și m-au durut sânii câteva zile. Mă dureau îngrozitor și mi-era frică să nu fac o infecție, așa că am decis că soțul meu va încerca să bea laptele pentru a mă ușura. Eram speriați de idee, dar de îndată ce am făcut-o, ne-am dat seama că este perfect normal. Alexander a spus că are un gust diferit de cum se aștepta el.”, a explicat Rachel, potrivit tabloidului britanic Mirror.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pentru că experiența i-a plăcut atât de tare, femeia spune că a continuat să îl alăpteze. Alexander și Rachel au descoperit că asta i-a apropiat și mai tare, așa că au continuat să o facă. El crede că acum are pielea mai sănătoasă și laptele are un gust mult diferit față de cel cu care era obișnuit. Asta pentru că înainte consuma doar lapte de vacă. Între timp, Rachel a mai făcut un copil, așa că încă își alăptează soțul.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Ne-am dat seama că nu este nimic în neregulă cu asta, de fapt, îi face bine, deoarece laptele matern este foarte hrănitor și sănătos. Nu a mai răcit deloc de când a început să-mi bea laptele și atât de mulți oameni au spus că pielea lui arată mai bine acum. A ajuns să iubească gustul laptelui meu matern și chiar îl preferă în locul celui de vacă acum.”, a mai spus Rachel Bailey, care a insistat că nu este vorba despre vreun „fetiș”.

Cuplul a spus că oamenii consideră ceea ce fac ei un „tabu”. De obicei, laptele matern este destinat exclusiv bebelușilor până la vârsta de șase luni, atunci când are loc un proces de înțărcare care poate dura doi ani. După aceea, copiii pot începe să se bazeze pe alimente solide pentru alimentația lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191