Povestea incredibilă a bărbatului de 92 de ani care a câștigat o avere la Loto. De ce și-a dat propria fiică în judecată

Povestea incredibilă a bărbatului de 92 de ani care a câștigat o avere la Loto. De ce și-a dat propria fiică în judecată

Un caz cu totul incredibil a avut loc în Australia, unde un bărbat în vârstă de 92 de ani a câștigat suma de de dolari la Loto, iar apoi și-a dat propria fiică în judecată! Se pare că bărbatul a regretat că a împărțit banii cu aceasta!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Cu toții ne-am gândit, măcar odată, la cum s-ar schimba viața noastră dacă am câștiga marele premiu de la loterie. Ei bine, pentru un bărbat din Australia, se pare că acest vis a și devenit realitate!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Însă, în loc să cheltuiască banii pe mici plăceri, sau să investească în diverse proiecte, un bătrân în vârstă de 92 de ani a trebuit să cheltuiască banii pe un proces împotriva propriei fiice!

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Potrivit celor de la , se pare că după ce a câștigat suma fabuloasă la Loto, bărbatul a hotărât să ofere dolari fiicei lui, însă, ulterior, s-a răzgândit și a pretins că a fost obligat să îi dea banii.

De asemenea, bătrânul,  pe numele său William John Bampton, deși a promis că va da bani ambiilor săi copii, a cumpărat o casă unde l-a trecut co-proprietar pe fiul său, excluzând-o pe fiica sa, Suzanne Vourlides.

Se pare că motivul pentru care Suzanne nu a fost trecută ca co-proprietar a noii case a fost faptul că bătrânul nu dorea ca soțul ei să beneficieze de pe urma banilor. De asemenea, Bampton și-a schimbat chiar și testamentul, doar pentru a menționa că fiica sa nu va primi niciun ban de pe urma lui până când soțul ei nu moare.

Se pare că bătrânul a pretins că fiica sa l-ar fi agresat, încercând să îl forțeze să împartă banii de la Loto cu ea.

Cu toate acestea, instanța din Australia a respins procesul bărbatului, considerând că acuzațiile aduse de către acestea sunt nefondate. Judecătorii au stabilit că bărbatul nu a fost presat în niciun fel atunci când a decis să ofere de dolari fiicei sale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191