Power Couple România, 26 februarie 2024. Emi de la Noaptea Târziu, în lacrimi în timpul probei. Ce l-a emoționat pe concurent: ”Mi s-a părut că…” / VIDEO

Power Couple România, 26 februarie 2024. Emi de la Noaptea Târziu, în lacrimi în timpul probei. Ce l-a emoționat pe concurent: ”Mi s-a părut că…” / VIDEO

Proba din ediția din 26 februarie 2024 l-a emoționat pe Emi de la Noaptea Târziu, în timp ce trebuia să o salveze pe partenera lui. Mădălina a fost surprinsă de reacția soțului ei și a încercat să îi dea indicații sub presiunea timpului care se scurgea.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Proba din ediția din 26 februarie 2024 i-a adus pe concurenți în fața unor provocări mari, iar ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere. Concurenții au fost nevoiți să își salveze partenerele, iar această provocare le-a pus răbdarea la încercare. Emi de la Noaptea Târziu a trăit momente intense.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Emi de la Noaptea Târziu, în lacrimi în timpul probei, la Power Couple

Emi de la Noaptea Târziu și-a dorit cu orice preț să își salveze pertenera, iar pentru acest lucru a depus un efort mai mare decât s-ar fi așteptat.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Concurentul a fost copleșit de emoții, astfel că la sfârșit și nu s-a mai abținut și a început să plângă. Emi de la Noaptea Târziu a crezut că și Mădălina plânge.

Artistul a dezvăluit că soția lui plânge foarte rar, motiv pentru care i s-a părut un moment profund cel pe care l-au trăit împreună.

Vestea că au câștigat proba a fost un motiv în plus de fericire pentru amândoi, iar lui Emi de la Noaptea Târziu nu i-a venit să creadă că sarcina pe care a avut-o, de fapt, a fost să o protejeze pe soția lui de jetul de apă.

O altă echipă care a trăit momentul din plin

Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu au format prima echipă care a câștigat proba din această seară. Concurenta a fost impresionată de cum s-a descurcat soțul ei și de faptul că au obținut victoria.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191