Power Couple România, 6 martie 2024. Ce echipă a părăsit competiția. Cine sunt concurenții care nu au ajuns în semifinală / VIDEO

Power Couple România, 6 martie 2024. Ce echipă a părăsit competiția. Cine sunt concurenții care nu au ajuns în semifinală / VIDEO

Ediția din data de 6 martie 2024 a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu a adus multe emoții pentru cele cinci cupluri din competiție. O echipă a părăsit concursul în această seară. Iată cine sunt concurenții care nu au ajuns în semifinală!

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Episodul din această seară a fost marcat de emoții și tensiuni crescute în rândul concurenților, cu puțin timp înaintea semifinalei. Voturile exprimate de ceilalți concurenți au avut un rol crucial și au determinat soarta colegilor lor din concurs, rezultatul fiind unul surprinzător.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Echipa care a părăsit Power Couple România

Echipa care a părăsit emisiunea Power Couple România – La bine și la greu în ediția din această seară, de pe data de 6 martie 2024, este formată din Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Ei sunt concurenții care nu au ajuns în semifinala competiției.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Dani Oțil a anunțat că ei pleacă din concurs. Prezentatorul TV le-a adus cuvinte de laudă și a spus că îi respectă foarte mult pentru cum sunt în viața de zi cu zi.

Anamaria și Tudor Ionescu au fost propuși spre eliminare

Inițial, Anamaria și Tudor Ionescu au fost propuși spre eliminare. În seara de 5 martie 2024, cuplul a avut parte de o experiență dificilă. Cei doi participanți la emisiunea difuzată la Antena 1 au fost nominalizați pentru eliminare.

În timpul probei de ieri, numită „Nani, nani, puiul mamei”, Tudor Ionescu, membru la Fly Project, a făcut o greșeală crucială chiar înainte de a termina sarcina.

Atunci când a aflat cine a fost nominalizat pentru eliminare, Emi de la Noaptea Târziu a spus că-i pare rău, însă a menționat faptul că a simțit o ușurare că nu se afla el în situația de a fi în pericol de a părăsi concursul împreună cu soția sa, Mădălina.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191