Prahova/ Doi soferi drogati, prinsi in aceeasi zi, in trafic. Unul fumase marijuana, altul „a tras” cocaina

Prahova/ Doi soferi drogati, prinsi in aceeasi zi, in trafic. Unul fumase marijuana, altul „a tras” cocaina

Bărbați depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 9.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraș.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la substanța Cannabis, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, în jurul orei 20.30 și polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Păulești.

Și în cazul acestuia, rezultatul aparatului DrugTest a indicat pozitiv la substanța cu efect psihoactiv Cocaină.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191