Prahova/ Doi soferi drogati, prinsi in aceeasi zi, in trafic. Unul fumase marijuana, altul „a tras” cocaina

Prahova/ Doi soferi drogati, prinsi in aceeasi zi, in trafic. Unul fumase marijuana, altul „a tras” cocaina

Bărbați depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 9.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraș.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Întrucât acesta manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la substanța Cannabis, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, în jurul orei 20.30 și polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Păulești.

Și în cazul acestuia, rezultatul aparatului DrugTest a indicat pozitiv la substanța cu efect psihoactiv Cocaină.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191