Prăjitură rapidă cu iaurt. Ai nevoie de câteva ingrediente pentru desertul delicios

Prăjitură rapidă cu iaurt. Ai nevoie de câteva ingrediente pentru desertul delicios

Dacă nu ai prea multă experiență în bucătărie și îți dorești un desert ușor de realizat, noi îți prezentăm rețeta de prăjitură cu iaurt care este extrem de delicioasă și cu siguranță va fi pe placul familiei tale. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Prăjitura cu iaurt se realizează rapid și ai nevoie de doar câteva ingrediente în bucătărie pentru a o prepara. Desertul poate fi servit oricând și îi poți bucura pe musafiri cu o felie delicioasă. Iată tot ce trebuie să faci!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ingrediente:

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

  • 6 ouă
  • 600 g iaurt grecesc
  • 100g zahăr
  • 10 g praf de copt
  • 50 g amidon de porumb
  • puțină sare
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Cele 6 albușuri se separ de gălbenușuri și se adaugă puțină sare pe gălbenușuri, iar apoi se pune 100 grame de zahăr. Se adaugă 10 g de praf de copt, 50 g de amidon de porumb, iar totul se amestecă bine cu un tel. Se pune 600 g de iaurt grecesc și se încorporează bine. Albușurile se bat spumă cu un mixer și se pune puțină zeamă de lămâie.

Albușurile bătute se adaugă peste gălbenușuri și se amestecă de sus în jos. Într-o tavă se pune apă, iar deasupra se pune o altă tavă tapetată cu hârtie de copt. Se toarnă compoziția și preparatul se coace 30 de minute la 180 °C, apoi 60 de minute la 120 °C. Deasupra puteți adauga zahăr pudră. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191