Prea dezbrăcată să urce în avion! O cunoscută vedetă a rămas pe dinafară, după ce i s-a refuzat îmbarcarea

Prea dezbrăcată să urce în avion! O cunoscută vedetă a rămas pe dinafară, după ce i s-a refuzat îmbarcarea

Kine-Chan (21 de ani), influenceriţă şi model OnlyFans, a trecut printr-o întâmplare neplăcută! Voia să urce în avion pe aeroportul Navagantes, Brazilia, însă nu i s-a permis deoarece sexy.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Mai exact, tânăra nu avea o ţinută potrivită, fiind îmbrăcată în chiloţi tanga şi sutien. În cap, ea avea o perucă de culoare turcoaz, pentru că spune că o imita pe Rebecca, personajul ei preferat dintr-un anime numit din „Cyberpunk: Edgerunners”.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„A fost o situaţie foarte enervantă. Mergeam la un eveniment şi pentru că nu voiam să ajung târziu m-am îmbrăcat direct cu această costumaţie. Am încercat să mă îmbarc pe aeroportul Navegantes, însă mi s-a spus că ţinuta mea nu era potrivită. Le-am explicat că merg la un eveniment, dar tot nu m-au lăsat ”, a explicat femeia.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Mulţi dintre fanii ei i-au spus că ar fi trebuit, totuşi, să se acopere înainte de a se urca în avion.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191