Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, mesaj emoționant transmis dascălilor, de Ziua Mondială a Educației

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, mesaj emoționant transmis dascălilor, de Ziua Mondială a Educației

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, prefectul Virgiliu Nanu a transmis un mesaj plin de recunoaștere și apreciere profesorilor din județul nostru.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Într-un moment în care educația pare supusă unor provocări tot mai mari, prefectul judetului Prahova își exprimă recunoștința față de eforturile și dedicarea deosebită ale cadrelor didactice:

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Platon a definit educația ca fiind „arta de a forma bunele deprinderi sau de a dezvolta aptitudinile native pentru virtute ale acelora care dispun de ele.”

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cu ocazia 𝒁𝒊𝒍𝒆𝒊 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒊𝒂𝒍𝒆 𝒂 𝑬𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒊𝒆𝒊, doresc să-mi exprim recunoștința și aprecierea față de toți cei care de-a lungul vieții au activat sau activează în sistemul de învățământ, acei oameni care pun umărul la șlefuirea viitorului nostru și care contribuie la deschiderea drumului societății spre progres și cunoaștere!

𝑳𝑨 𝑴𝑼𝑳𝑻𝑰 𝑨𝑵𝑰 𝑶𝑨𝑴𝑬𝑵𝑰𝑳𝑶𝑹 𝑪𝑨𝑹𝑬 𝑭𝑶𝑹𝑴𝑬𝑨𝒁𝑨 𝑶𝑨𝑴𝑬𝑵𝑰!!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191