Prefectul Virgiliu Nanu a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență

Prefectul Virgiliu Nanu a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, a convocat, ieri, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) pentru a discuta și implementa măsurile necesare în prevenirea sau remedierea problemelor generate de condițiile meteorologice extreme.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Prin intermediul ședinței, au fost eficient comunicate aceste măsuri către factorii de decizie la nivel național, folosind platforma de „Videoconferință”.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

„În videoconferința ce a avut loc în cursul acestei dimineți, la Instituția Prefectului Județul Prahova, viceprim-ministrul Marian-Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a dispus tuturor structurilor MAI, dar și autorităților județene și locale (cu reprezentare în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență), asigurarea măsurilor pentru protejarea vieții și siguranței cetățenilor, dar și monitorizarea continuă a tuturor situațiilor existente la nivelul județelor afectate de urmările codurilor de ninsori, viscol și temperaturi scăzute.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

În același context, prefectul județului Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, solicită tuturor autorităților locale și județene implicare maximă pentru gestionarea cu responsabilitate a tuturor situațiilor existente sau care ar putea să apară.

Toate informațiile referitoare la actualizările meteo și condițiile de trafic, de la nivelul județului Prahova, vor fi comunicate constat pe pagina ISU Prahova.

Informați-vă din timp de starea drumurilor și restricțiile de circulație. Orice deplasare a cetățenilor poate îngreuna intervenția autorităților!

De asemenea, se recomandă verificarea regulată a informațiilor oficiale pentru a fi la curent cu ultimele actualizări cu privire la evoluția condițiilor meteorologice și a măsurilor luate de autorități.”, a transmis Prefectura Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191